Home Huis 9190 Stekene
Brugstraat 8
Kaart

Brugstraat 8

9190 Stekene Huis
374 m² wonen
818 m² perceel
€499.000

Op zoek naar een prachtige woning in het gezellige Stekene, vlakbij het stadscentrum? Ontdek deze ruime woning met vijf slaapkamers, vol charme en veel potentieel. Een van haar vele voordelen is de riante garage van 34m², perfect voor liefhebbers van opslagruimte of grotere voertuigen. Gecombineerd met een hoge afwerkingsgraad en een zonovergoten tuin, maakt dit huis een ideaal thuis voor gezinnen.

Bij binnenkomst zal je direct opmerken dat het huis ooit dienst deed als dokterspraktijk. Hierdoor beschikt het over twee ingangen. Beide ingangen leiden naar verschillende delen van het huis, zoals de ruime garage met automatische poort en een handige opslagruimte. De tweede ingang leidt naar wat ooit de wachtkamer was, naast de praktijkruimte en aangrenzende opslagruimte.

De bovenverdieping biedt de perfecte mix van comfort en functionaliteit. Er zijn 5 ruime slaapkamers te vinden, waardoor het geschikt is voor grote families of degenen die extra ruimte nodig hebben voor een kantoor of hobbykamer. Daarnaast bevat deze verdieping een moderne badkamer met een toilet, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel.

Het hart van het huis is de volledig uitgeruste keuken, die in open verbinding staat met de lichte en luchtige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard voor de gezellige winteravonden en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Aansluitend is er een veranda om heerlijk te ontspannen.

Ten slotte, wat zou een familiehuis zijn zonder een prachtige tuin? Deze zonovergoten buitenruimte biedt volledige privacy, ideaal voor zomerse barbecues of om gewoon te genieten van de rust en stilte.

Ontdek deze unieke woning in Stekene vandaag nog! Maak een afspraak voor een bezichtiging en zie het potentieel van dit pand met eigen ogen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brugstraat 8 - 9190 Stekene - Ben je op zoek naar een prachtige woning met 5 slaapkamers gelegen nabij het centrum van Stekene?

De ruime garage (34m²), de hoge afwerkingsgraad en de zonovergoten tuin zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling:
- GLV: de woning werd vroeger deels ingekleed als dokterspraktijk waardoor de woning over 2 inkomhallen (11-8m²) beschikt. Via de eerste inkomhal vinden we de ruime garage (34m²) met automatische garagepoort en handige bergruimte (8m²). Via de 2de inkomhal vinden we de ruime wachtkamer (16m²), praktijkruimte (28m²), bijhorende bergruimte (11m²).

- 1steV: via de hal (9m²) vinden we de eerste slaapkamer (15m²) de recente badkamer (15m²) voorzien van een toilet, ruime inloopdouche en dubbele wastafel in meubel en bergruimte (3m²) Verder vinden we de volledig uitgeruste keuken (17m²) met een kookplaat, oven en ingemaakte kasten. De keuken staat in rechtstreeks contact met de lichtrijke leefruimte (48m²) waar de open haard zorgt voor een gezellige sfeer en de vele raampartijen zorgen voor natuurlijk licht. De leefruimte grenst op haar beurt aan de veranda (13m²) waar het gezellig vertoeven is.

- 2deV: de nachthal (6m²) geeft toegang tot 4 ruime slaapkamers (23-23-15-15m²) waardoor de woning in totaal 5 slaapkamers telt.

Tenslotte beschikt deze woning over een zonovergoten tuin waar privacy volledig aanwezig is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.293
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
818 m2
Bewoonbare oppervlakte
374 m2
Referentie
J-WHS8ZBOXB6
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240117-0003106165-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€499.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com