Kaart

Boswegel 1

9190 Stekene Huis Te Koop
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante, vrijstaande woning gelegen op een ruime, zuidwestelijk georiënteerde kavel van maar liefst 1.595 m². De woning bevindt zich in een rustige straat, alleen toegankelijk voor lokaal verkeer en aan de rand van een prachtig natuurgebied - perfect voor mooie wandelingen.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer, compleet met een terracotta tegelvloer en een ingebouwde houtkachel. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, een gloednieuwe oven, een koelkast, diepvriezer en vaatwasser.

Naast de keuken vind je een praktische, ruime garage met automatische deur en een apart toilet. De veranda biedt een prachtig uitzicht op de zonnige, aangelegde tuin. Het gelijkvloers beschikt verder over twee volwaardige slaapkamers afgewerkt met warme laminaat en een badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Op de eerste verdieping zijn nog twee zeer ruime slaapkamers en een grote zolder die kan worden omgezet in extra kamers. Een grote oprit met veel parkeergelegenheid en een extra tuinhuis is bereikbaar via de toegangspoort. De tuin is volledig omheind voor uw privacy.

Deze energiezuinige woning vereist geen renovatie - het dak en de muren zijn geïsoleerd en de elektriciteit is volledig in overeenstemming met de huidige normen. Andere opmerkelijke kenmerken zijn 18 zonnepanelen, een regenwaterput en een kruipkelder.

Benieuwd naar deze rustig gelegen vier-slaapkamerwoning op een royaal perceel van 1595m²? Neem snel contact op via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be. EPC: 239 kWh/(m² jaar)/ P-score: A/ G-score: A

* * *

Boswegel 1 - 9190 Stekene - Deze charmante open bebouwing bevindt zich op een ruim en zuidwest georiënteerd perceel van maar liefst 1.595 m². De woning is gelegen in een rustige straat die enkel toegankelijk is voor plaatselijk verkeer. Het pand is gelegen aan de rand van het natuur- en waterwinningsgebied waar u kan genieten van mooie wandelingen.
De indeling is als volgt:
U betreedt de woning via een inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. De leefruimte is afgewerkt met een terracotta tegel en voorzien van een inbouw houtcassette. Door de grote raampartijen geniet u hier van veel natuurlijke lichtinval.
Aansluitend treft u de volledig uitgeruste keuken die voorzien is van een kookplaat, een gloednieuwe oven, een koelkast, een diepvriezer en een vaatwasser. Hiernaast bevindt zich een praktische en ruime, inpandige garage met automatische poort, alsook een apart toilet.
In de veranda geniet u van een prachtig uitzicht op de zonnige aangelegde tuin.
Verder bestaat de gelijkvloerse verdieping uit 2 volwaardige slaapkamers die afgewerkt zijn met een warme laminaat en de badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet.
Op de eerste verdieping zijn er 2 zeer ruime slaapkamers en een ruime zolderruimte die de mogelijkheid biedt tot het creëren van extra kamers.
Via de toegangspoort bereikt u de grote oprit met veel parkeermogelijkheden en extra tuingarage. De tuin werd volledig omheind.
De woning heeft geen renovatieverplichting, het dak en de muren werden geïsoleerd en de elektriciteit is volledig conform.
Daarnaast beschikt het pand over 18 zonnepanelen, een regenwaterput en een kruipkelder.
Ook benieuwd naar deze rustig gelegen woning met 4 slaapkamers op royaal perceel van 1595m²? Maak snel een afspraak via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be
EPC: 239 kWh/(m² jaar)/ P-score: A/ G-score:A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.999
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-RXLO1HE0Z70
Makelaar Code
22065
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€499.999 / Maison Celine
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com