Home Te Koop Huis 9190 Stekene
Molenbergstraat 100-C
Kaart

Molenbergstraat 100-C

9190 Stekene Huis Te Koop
200 m² wonen
309 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze luxueuze en energiezuinige nieuwbouwwoning (2023), strategisch gelegen in een residentiële buurt te Stekene, op het kruispunt van de E34 Gent/Antwerpen en de N290 Stekene/Hulst (NL). Afgewerkt met oog voor detail en gebouwd met duurzame materialen, biedt deze woning een lage E-peil van ongeveer 20.

De woning is als volgt ingedeeld:
Op de begane grond vind je een inkomhal met veiligheidsdeur en apart gastentoilet. De ruime leefruimte met vloerverwarming is onderverdeeld in een eet- en zithoek en sluit aan op een open, hypermoderne keuken met alle toestellen. Een ruime berging is eveneens aanwezig. Dankzij de grote ramen geniet je van optimale lichtinval en het zonneterras nodigt uit tot gezellig vertoeven. De woning is uitgerust met een lucht-water warmtepomp en 12 zonnepanelen. De tuin is volledig aangelegd, inclusief verlichting, en er is een ruime oprit.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een stijlvolle badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en twee slaapkamers met extra bergruimte onder de trap. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, omvat nog twee volwaardige slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer met douche en toilet.

De prijs is exclusief BTW (constructie) en registratie (grondaandeel). De garage en staanplaats zijn beschikbaar voor een extra €20.000, excl. btw.

Extra pluspunten zijn de luxueuze afwerking (keramische tegels, zwarte aluminium ramen), conforme elektriciteitskeuring, vloerverwarming, ventilatiesysteem type-D, 4 slaapkamers, warmtepomp & 12 zonnepanelen, E-peil: E20 maximaal, en regenwaterput.

Ben je geïnteresseerd in deze trendy, energiezuinige nieuwbouwwoning? Maak dan snel een afspraak via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be. Wie weet wordt deze instapklare gezinswoning wel jouw nieuwe thuis.

* * *

Molenbergstraat 100-C - 9190 Stekene - Deze energiezuinige en luxueuze nieuwbouwwoning (2023) is centraal gelegen in een residentiële buurt te Stekene, in de strategische driehoek tussen de E34 Gent/Antwerpen en de N290 Stekene/Hulst (NL).
Deze nieuwbouwwoning is afgewerkt met oog voor detail. Er is gekozen om te bouwen met duurzame materialen en om energiezuinig te wonen. E-peil: +- 20! (Ben-woning=korting kadastraal inkomen)

Indeling:
GLV: Inkomhal met veiligheidsdeur en een apart gastentoilet.
Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte met vloerverwarming opgedeeld in een eet- en zithoek. Vervolgens is er een open hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er een ruime berging. Het grote raampartij in de leefruimte zorgt voor de optimale lichtinval. Op het zonneterras is het steeds fijn en gezellig vertoeven. Verder beschikt de woning over en lucht-water warmtepomp en 12 zonnepanelen. De tuin is volledig aangelegd met voorzieningen voor verlichting. Verder is er nog een ruime oprit.
1st V: Nachthal, modieuze badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en apart toilet. Daarnaast voorziet de eerste verdieping 2 slaapkamers met de nodige voorzieningen en extra bergruimte onder de trap.
2deV: Vaste trap naar de tweede verdieping die is voorzien van 2 volwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke badkamer met douche en toilet!

Nota: Prijs is excl. BTW (constructie) en REGISTRATIE (grondaandeel)
Garage + staanplaats: 20.000,00 euro excl. btw

Extra troeven:
- Luxueus, design afgewerkt (keramische tegels, zwarte alu ramen,...)
- Conforme elektriciteitskeuring, vloerverwarming en ventilatiesysteem type-D
- 4 slaapkamers, warmtepomp & 12 zonnepanelen, E-peil: E20 maximaal
- Regenwaterput
- Garage + staanplaats

Benieuwd in deze trendy, energiezuinige nieuwbouwwoning? Maak dan snel een afspraak op 09 310 77 07 of via info@woonhoekvastgoed.be en wie weet wordt deze instapklare gezinswoning wel jouw nieuwe thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
309 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
-SESSGYA4CZZ
Makelaar Code
24/012
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€449.000 / Woonhoek vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com