Kaart

9190 Stekene Huis Te Koop
120 m² wonen
854 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante vakantiewoning, gelegen in de nabijheid van het indrukwekkende natuurgebied 'Stropersbos' in Kemzeke (Stekene). Omringd door een uitgestrekt recreatiegebied vol met wandel- en fietsroutes door een variëteit aan naald- en loofbomen, biedt deze woning de perfecte gelegenheid voor natuurliefhebbers om te ontspannen en tot rust te komen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige, lichte leefruimte met een gezellige pelletkachel. Deze ruimte grenst aan een ruime, volledig uitgeruste keuken met een open eetkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en een ligbad met douche. Voor extra ontspanning is er een sauna geïnstalleerd in een aparte berging.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. De zuidgerichte tuin met terras is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht, terwijl een handig tuinhuisje opbergruimte biedt voor tuingereedschap. Aan de rechterkant van de woning is er een carport voor één auto.

Deze woning, die gemakkelijk bereikbaar is via de E34 en op fietsafstand ligt van het centrum van Kemzeke, heeft alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Heb je interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met Pierre.

* * *

Deze leuke vakantiewoning is gelegen nabij het prachtige natuurgebied 'Stropersbos' in Kemzeke (Stekene), omgeven door een uitgestrekt recreatiegebied met talloze wandel- en fietsroutes te midden van een diversiteit aan naald- en loofbomen.
Een ideale plek om te genieten van de natuur en tot rust te komen in alle privacy. De woning is gemakkelijk bereikbaar via de E34 en bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Kemzeke. Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreed je een prachtige, lichte leefruimte met een gezellige pelletkachel, grenzend aan een ruime, volledig uitgeruste keuken met een open eetkamer.
De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een ligbad met douche.
In een aparte berging is er een sauna geïnstalleerd om zalig te relaxen. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. De zuidgerichte tuin met terras biedt een aangename plek om te vertoeven; het handige tuinhuisje biedt opbergruimte voor het tuingereedschap.
Aan de rechterkant van de woning bevindt zich een carport voor één auto. Deze woning heeft dus alles 'in huis' om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven, ongeacht het seizoen! Interesse in een bezichtiging?
Neem contact op met Pierre via telefoon: 0495/28.85.25 of e-mail: pierre@properties-makelaars.be.  

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
854 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
HL8LACU3O0B8
Makelaar Code
5896501
EPC Waarde
654 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
1860220
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€170.000 / Properties Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com