Home Te Koop Huis 3512 Stevoort
Egelstraat 26
Kaart

Egelstraat 26

3512 Stevoort Huis Te Koop
260 m² wonen
550 m² perceel
3 slaapkamers

Egelstraat 26 - 3512 Stevoort - Stijlvolle nieuwbouw (260 m²) in pastorijstijl op perceel van 5a50ca te Hasselt.

In de Egelstraat, een zeer rustige omgeving midden in het groen en tussen de fruitbomen, vinden we dit nieuwbouwproject met 2 halfopen woningen terug. De ligging is een groot pluspunt door het groen dat de woning omringt. Nabijgelegen gemeenten zijn makkelijk bereikbaar via de Stevoortweg en Hasseltse Dreef die zich slechts op enkele minuten hier vandaan bevinden. Het centrum van Stevoort bereik je in een mum van tijd met alle faciliteiten. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

ARCHITECTUUR
Deze pastorijwoning zal opgetrokken worden met een lichte gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk in pvc. Het dak wordt afgewerkt met een zwarte dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Door deze combinatie krijgt men een prachtig geheel waar het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

ALGEMEEN
Deze woning beschikt over een 260 m² aan bewoonbare bruto oppervlakte verdeeld over drie verdiepen, met drie slaapkamers en twee badkamers. De volledige indeling kan u via bijgevoegde plannen raadplegen en indien mogelijk kan u deze in onderling overleg naar wensen personaliseren.
Extraatje: binnen dit project wordt de zolderruimte van circa 40m² op het tweede verdiep volledig afgewerkt. Ideaal dus om nog een extra slaapkamer of hobby-/speelruimte te creëren.
Op het gelijkvloers heeft men nog een inpandige garage waar men de auto gemakkelijk kwijt kan.

AFWERKING
De afwerking en uitrusting van de woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien. De volledige woning wordt uitgerust met vloerverwarming. Een belangrijke troef is de lucht/water warmtepomp en de nodige zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3.000wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter inclusief regenpomp met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan.

Budgetten afwerking:
Keuken €15.000
Badkamer €10.000
Vloer (excl. badkamer) €50/m²
Vloer badkamer (maatwerk vloeren, wanden en douchebodem uit Marazzi bij Artimar)
Plinten (excl. badkamer) €8/lm
Binnendeuren €450/stuk
Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €4.500/trap
Supplement vloerkoeling als alternatief op airconditioning kan voor een meerprijs van €3.500

Prijzen incl. 21% BTW

BUITENAANLEG
De woning bevindt zich op een oostelijk georiënteerd perceel van 5a 50ca. De tuinafsluiting is voorzien in een zwarte draadafsluiting met een hoogte van 1m80. De inrit, het pad van de straat naar de voordeur en het terras zullen aangevuld worden met steenpuin en met een arduin tegel afgewerkt worden.

Heeft dit nieuwbouwproject jouw interesse opgewekt? Maak snel een afspraak via 011/22.22.95

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 519.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
550 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
D7OCL14W8WPB
Makelaar Code
21618
Prijs Geschiedenis
19 Aug 2023
€519.000 / Immo Top Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com