Home Huis 3511 Stokrooie
Kuilbergstraat 14
Kaart

Kuilbergstraat 14

3511 Stokrooie Huis
145 m² wonen
3 slaapkamers
€215.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kuilbergstraat 14 - 3511 Stokrooie - Deze charmante halfopen bebouwing aan de Kuilbergstraat 14 te Stokrooie biedt veel potentieel en is gelegen aan het Albertkanaal. De ideale combinatie van rust en water. Met 3 slaapkamers en een zuidelijke oriëntatie op een perceel van 3a 17ca, biedt dit pand talloze mogelijkheden voor renovatie en uitbreiding. Geniet van de rust aan het Albertkanaal, slechts 15 minuten fietsen naar het bruisende Hasselt.

De woning, gebouwd in 1962, vraagt om een grondige renovatie door het EPC-label E met een score van 470 kWh/m², maar de 145m² bewoonbare oppervlakte volgens EPC biedt een solide basis. Op de begane grond vind je een gezellige leefruimte, keuken, garage/wasplaats, en een te renoveren badkamer. Boven wachten drie ruime slaapkamers en een zolder.

De ligging tussen Stokrooie en Bolderberg biedt een perfecte balans tussen rust en voorzieningen. Voor de natuurliefhebbers biedt het Albertkanaal en de nabijgelegen natuurgebieden een oase van groen. Bovendien zorgen de nabijheid van scholen, winkels en de vlotte verbinding naar Hasselt via fietspaden en snelwegen voor een ideaal woongevoel. Geniet iedere avond van een prachtige zonsondergang door de zuidelijke oriëntatie.

Op zoek naar een ideaal renovatieproject? Een mooie kans voor zij die op zoek zijn naar immo te koop in Hasselt. Voor meer informatie en relevante documenten, bezoek onze website www.dewaele.com.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Kadastraal Inkomen
€ 636
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
T5FV7WV5YEB0
Makelaar Code
186231
EPC Waarde
4700 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€215.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com