Kaart

9140 Temse Huis Te Koop
181 m² wonen
910 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare, moderne woning, ideaal gelegen op een perceel van 910m² in een aangename woonomgeving. Dankzij de nabijheid van belangrijke verkeersaders zoals de N16, E17 en A12, is de woning vlot bereikbaar en vormt het de perfecte uitvalsbasis voor wie centraal maar rustig wil wonen.

Bij binnenkomst leidt een ruime hal je naar de gezellige woonkamer, waar een gascassette voor een huiselijke sfeer zorgt. De aangrenzende leefkeuken is volledig uitgerust, inclusief een kookeiland en talrijke opbergkasten. Op het gelijkvloers vind je ook twee slaapkamers en een badkamer met toilet, bad, douche en dubbele wastafel.

De woning heeft een zeer ruime zolder die momenteel gebruikt wordt als derde slaapkamer en extra opslagruimte. De mooie tuin met jacuzzi en poolhouse zorgt voor aangename ontspanningsmomenten. Voor parkeren is er meer dan genoeg ruimte in de dubbele garage of op de twee opritten aan beide zijden van de woning.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze goed onderhouden en instapklare woning? Neem dan snel contact op via vastgoed@claves.be of bel naar 03 502 98 74.

Vastgoedinformatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Deze instapklare en moderne woning bevindt zich op een mooi perceel van 910m² in een aangename woonomgeving. De vlotte bereikbaarheid met de wagen, dankzij de nabijheid van de N16, E17, A12,... maakt van deze ligging de ideale uitvalsbasis voor wie bereikbaar en centraal maar toch rustig wenst te wonen.

De ruime inkomhal geeft toegang tot de gezellige leefruimte waar een gascassette zorgt voor de huiselijke sfeer. Aansluitend treffen we de volledig uitgeruste leefkeuken met kookeiland en vele praktische opbergkasten. Verder kan u op het gelijkvloers twee slaapkamers en een badkamer met toilet, bad, douche en dubbele lavabo terugvinden. De woning beschikt verder over een zeer ruime zolder die nu plaats biedt aan een 3e grote slaapkamer en extra opbergruimte. Aangenaam vertoeven is het in de mooie tuin met jacuzzi en poolhouse. Parkeergelegenheid heb je in overvloed in de dubbele garage of op de 2 opritten, langs weerszijden van de woning.

Benieuwd naar deze verzorgde en instapklare woning? Maak dan snel een afspraak via vastgoed@claves.be of 03 502 98 74.

Vastgoedinfo in aanvraag

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.177
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
910 m2
Bewoonbare oppervlakte
181 m2
Referentie
DXS3HRGWF35A
Makelaar Code
3707965
EPC Waarde
260 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€495.000 / Claves Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com