Kaart

Houtkaai 4

9140 Temse Huis Te Koop
166 m² wonen
240 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een renovatieproject? Dit ruime pand, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en diverse sport- en recreatiefaciliteiten, is de perfecte kans. Het pand, dat op zijn beurt drie voormalige arbeidershuizen omvat, biedt een grote straatbreedte en heel wat mogelijkheden. Tijdens de renovatie kun je er voor kiezen om er één groot, modern huis van te maken of het pand op te splitsen in twee of drie kleinere eenheden.

Het gelijkvloers telt een inkom, woonkamer, bureau, keuken en biedt toegang tot de tuin met grote buitenberging. Een deel van het huis heeft al een gedeeltelijke renovatie ondergaan en er is een inpandige garage gecreëerd. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer, berging en toegang tot de zolderruimte.

Of je nu investeerder bent of op zoek bent naar je volgende thuis, dit pand biedt heel wat mogelijkheden. Mis deze kans niet en kom de potentie van dit unieke renovatieproject ontdekken.

* * *

Houtkaai 4 - 9140 Temse - Deze te renoveren woning is gelegen op wandelafstand van diverse winkels, openbaar vervoer, scholen en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. De woning heeft een grote straatbreedte omdat dit voorheen 3 arbeidershuizen betrof. Later zijn deze samengesmolten tot 1 grote woning. Kopers kunnen bij de renovatie verschillende opties bekijken: 1 grote, hedendaagse woning of opdelen in 2 of 3 kleinere units. Op de benedenverdieping vinden we de inkom, woonkamer, bureau, keuken en toegang tot de tuin met grote buitenberging. Het rechtse deel van de woning heeft reeds een gedeeltelijke renovatie ondergaan waarbij een inpandige garage gemaakt is. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer, berging en toegang tot de zolderruimte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 532
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
240 m2
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
1HIJSQP2P2FY
Makelaar Code
db948C
EPC Waarde
623 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240228-0003159007-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962)
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€249.000 / Vastgoed Bulteel
11 Apr 2024
€265.000 / Vastgoed Bulteel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com