Home Te Koop Huis 9140 Temse
Eeckhoutdriesstraat 62
Kaart

Eeckhoutdriesstraat 62

9140 Temse Huis Te Koop
140 m² wonen
80 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime woonhuis met een brede gevel, klaar om omgetoverd te worden tot jouw droomwoning! Met de potentie om na renovatie 3 tot 4 slaapkamers te huisvesten, is deze woning ideaal voor gezinnen of mensen die extra ruimte nodig hebben.

Het interieur biedt je de vrijheid om het naar jouw smaak in te richten, ongeacht of je voorkeur uitgaat naar een strak en modern design of naar warme en gezellige kamers. Daarnaast kun je genieten van een groot terras zonder last te hebben van achterburen.

De locatie is uiterst praktisch, met winkels, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten in de buurt. Dit huis biedt niet alleen veel ruimte, maar ook talloze mogelijkheden om jouw ideale thuis te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

* * *

Eeckhoutdriesstraat 62 - 9140 Temse - Omschrijving Ruim Woonhuis met Brede Gevel - Ideaal om te Renoveren! Dit ruime woonhuis met een opvallend brede gevel is jouw kans om een echt droomhuis te creëren! Met de mogelijkheid om na de renovatie 3 tot 4 slaapkamers te hebben, is het perfect voor gezinnen of wie extra ruimte nodig heeft.

Je kunt het helemaal naar je eigen smaak inrichten, of je nu houdt van een strakke, moderne stijl of juist warme en gezellige kamers wilt creëren. En als kers op de taart kun je een groot terras maken en je hebt geen last van achterliggende geburen.

De ligging is superhandig, vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen en sportieve activiteiten. Dit huis biedt niet alleen ruimte, maar ook eindeloze mogelijkheden om jouw perfecte thuis te creëren! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 129.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
GER1NXGAI1LU
Makelaar Code
Eeckhoutdriesstraat 62, Temse
EPC Waarde
680 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240327-0003191375-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€129.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com