Home Te Koop Huis 9140 Temse
Gebroeders Van Raemdonckstraat 84
Kaart

Gebroeders Van Raemdonckstraat 84

9140 Temse Huis Te Koop
183 m² wonen
1.092 m² perceel
4 slaapkamers

Dit te renoveren woonhuis, gelegen op een aantrekkelijke locatie, is een unieke kans om uw droomwoning te creëren. Omringd door rust en natuur, beschikt het over een ruim perceel met tal van mogelijkheden.

Enkele kenmerken zijn een riante, verzorgde tuin waar u in alle rust kunt genieten van de buitenlucht. Het huis biedt voldoende bewoonbare oppervlakte met een praktische indeling die veel potentieel heeft om uw ideale leefruimte te worden. Er zijn mogelijkheden voor wel 5 slaapkamers, wat genoeg ruimte biedt voor zowel het gezin als gasten.

Daarnaast is er een inpandige garage die momenteel dienst doet als berging. De droge kelder is perfect voor extra opslagruimte. De zeer grote zolderverdieping biedt veelzijdige mogelijkheden, zoals een speelkamer, thuiskantoor of extra slaapvertrekken.

Dit huis biedt u de unieke kans om uw persoonlijke touch toe te voegen en een thuis te creëren op een uitstekende locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Er is ook een mogelijkheid tot aankoop van een extra aparte garage met toegang via de tuin voor een bedrag van 25.000 EUR.

* * *

Gebroeders Van Raemdonckstraat 84 - 9140 Temse - Omschrijving Ruim te renoveren woning met riant perceel en tal van mogelijkheden Droomt u van een eigen stukje groen, omringd door de rust en charme van de natuur? Dan is dit uw kans! Dit prachtige woonhuis, gelegen op een aangename locatie, biedt een unieke kans om uw droomhuis te realiseren.

Kenmerken van deze woning zijn onder meer:
-Riante Verzorgde Tuin: Een oase van groen waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.
-Voldoende Bewoonbare Oppervlakte: Een praktische indeling met veel potentieel voor uw ideale leefruimte. Mogelijkheid tot 5 Slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin en gasten.
-Er is een inpandige garage die momenteel gebruikt wordt als berging. Droge Kelder: Kan prima gebruikt worden voor extra opslag.
-Zeer Grote Zolderverdieping: Een veelzijdige ruimte die kan worden omgetoverd tot een speelkamer, thuiskantoor, of extra slaapvertrekken.

Deze woning biedt een unieke kans om een persoonlijke touch toe te voegen en uw eigen stempel te drukken op een prima locatie. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Mogelijkheid voor de aankoop van een extra aparte garage met extra toegang via de tuin. (25.000 EUR)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1.092 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
DL6HEXK3-ND5
Makelaar Code
Gebrs. Van Raemdonckstraat 84,
EPC Waarde
693 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240327-0003191377-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€239.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com