Home Te Koop Huis 2840 Terhagen
Nieuwstraat 66



immo Kaart

Nieuwstraat 66, 2840 Terhagen

Huis Te Koop in Terhagen
110 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Nieuwstraat 66 - 2840 Terhagen - We treffen deze schitterend gerenoveerde woning vlakbij het centrum van Terhagen, op een boogscheut van het jaagpad langs de Rupel. Het huis werd van A tot Z vernieuwd met de nodige aandacht voor isolatie en technieken (EPC 124 kWh/(m²jaar). Bij de afwerking werd er met bonte en vrolijke kleuren gewerkt. Op wandelafstand bevinden zich voldoende winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Verkoop onder registratie - 3% onder voorwaarden.
Gelijkvloers: Ruime en gezellige woonkamer, hal met toegang tot de berging, gastentoilet, nieuwe aanbouw met volledig uitgeruste keuken en knappe eetplaats. Doorgang naar het terras en de tuin langs grote glazen schuifdeur.
Eerste verdieping: Grote slaapkamer met extra berging, karaktervolle badkamer met ligbad en tweede toiletje. Een draaitrap leidt ons naar de tweede slaapkamer een verdieping hoger.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
2VC8I9I5JRTT
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com