Home Te Koop Huis 2840 Terhagen
Steenbakkerijstraat 4
Kaart

Steenbakkerijstraat 4

2840 Terhagen Huis Te Koop
125 m² wonen

Ontdek deze recent gebouwde woning, ideaal gelegen in een rustige eenrichtingsstraat met enkel lokaal verkeer. Op wandelafstand vindt u de Rupeldijk, natuurgebieden en het recreatiedomein De Schorre - perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Bovendien zijn de opritten van de A12 en E19 slechts enkele minuten rijden.

De gelijkvloerse verdieping van deze woning bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, woonkamer, modern ingerichte open keuken en berging. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, de masterbedroom met aansluitende dressing, twee extra slaapkamers, een modern ingerichte badkamer, apart toilet en wasplaats. Parkeergelegenheid is voorzien in de inpandige garage.

Geniet van de prachtig aangelegde, omheinde tuin op het westen met terras en tuinberging. Deze woning, gebouwd in 2022, is uitgerust met een ventilatiesysteem, regenwaterput voor het toilet op de gelijkvloerse verdieping, vloerverwarming en 2800 KW zonnepanelen. Met een E25 LABEL A is dit een zeer energiezuinige woning. De elektriciteitskeuring is volledig conform.

Bij aankoop als eerste en enige woning geniet u van een registratierecht van 3%. Deze instapklare woning wacht op uw bezoek! Neem contact met ons op via 03 459 99 99 of info@leximmo.be voor een afspraak ter plaatse.

* * *

Steenbakkerijstraat 4 - 2840 Terhagen - Zéér gunstig en rustig gelegen recente woning! Dit eigendom ligt in een enkelrichtingsstraat, er is enkel plaatselijk verkeer. Het bevindt zich op wandelafstand van de Rupeldijk, natuurgebied en het recreatiedomein De Schorre. Ideaal voor natuur- en wandelliefhebbers en gezin met kinderen! De opritten van de A12 en E19 liggen op slechts enkele minuten rijden.

Het GLVL is ingedeeld in: een inkomhall, apart gastentoilet, een woonkamer, een modern ingerichte open keuken en een berging; 1eV: een nachthall, de masterbedroom met aansluitend dressing, 2 slaapkamers, een modern ingerichte badkamer, een apart toilet en een wasplaats. Er is parkeergelegenheid in de inpandige garage. Er is een mooi aangelegde en omheinde west-gerichte tuin met terras en een tuinberging.

Deze woning werd recent gebouwd in 2022 (nieuwbouw). Ventilatiesysteem, regenwaterput voor toilet op het GLVL, vloerverwarming en 2800 KW zonnepanelen zijn aanwezig. Zéér energiezuinige woning: E25 LABEL A. De keuring van de elektriciteit is volledig CONFORM. Verkoop onder registratie: Bij eerste en enige aankoop: 3%. Dit huis is volledig instapklaar! Wenst u graag een bezichtiging? Contacteer ons via 03 459 99 99 of info@leximmo.be voor een afspraak ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
YMDRD37MO5QU
Makelaar Code
3710754
EPC Waarde
46 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
11037-G-OMV_2019136609/A001/D01/SD009
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€485.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com