Home Huis 1740 Ternat
Nattestraat 31
Kaart

Nattestraat 31

1740 Ternat Huis
1590 m² perceel
3 slaapkamers
€575.000

Op zoek naar een verzorgde, comfortabele viergevelwoning met een prachtige tuin? Deze woning, strategisch gelegen nabij het centrum van Ternat, biedt toegang tot scholen, winkels en openbaar vervoer. De charmante woning is gebouwd op een perceel van 15a90ca en is omringd door een prachtig aangelegde tuin.

Binnen kom je eerst in een fraaie inkomhal met vestaire en gastentoilet. De ruimtelijke woonkamer en eetkamer zijn uitgerust met een gezellige open haard. Een tweede salon, die ook als kantoor kan dienen, is voorzien van ingebouwde kasten met verlichting. De functionele keuken is volledig uitgerust met onder andere een dubbele spoelbak, afwasmachine, dampkap, Siemens kookplaten en een Bosch koelkast. Verder vind je hier een praktische berging/wasplaats.

Op de eerste verdieping vind je 3, mogelijk 4, slaapkamers, waarvan enkele met ingebouwde kasten en één met een lavabo. De badkamer is in 2011 gerenoveerd en is uitgerust met een inloopdouche, WC, wastafel en voldoende opbergkasten.

De woning beschikt ook over een ruime oprit en een dubbele garage met sectionale poort. Het ruime terras in blauwe steen, voorzien van een breed elektrisch bediend zonnescherm, kijkt uit over de zuidwest-georiënteerde tuin. Daarnaast vind je hier een kelder en een tuinhuis.

Door onder andere een alarminstallatie, vliegenramen, verlichtingsapparatuur, gedeeltelijk voorzien van rolluiken en een verwarming condensatieketel op gas uit 2014 biedt deze woning modern comfort.

Als je op zoek bent naar een woning met veel comfort op een strategische locatie, is deze viergevelwoning in Ternat perfect voor jou.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nattestraat 31 - 1740 Ternat - Verzorgde viergevelwoning op 15a90ca met mooie tuin.
Gelegen nabij centrum Ternat (scholen, winkels en openbaar vervoer).

Deze viergevelwoning bestaat uit een mooie inkomhal met vestaire en apart toilet, een salon en eetkamer met open haard, een tweede salon (dewelke ook kan ingericht worden als een bureau bijvoorbeeld) met ingemaakte kasten (met verlichting), een geïnstalleerde keuken (dubbele spoelbak - afwasmachine - dampkap - kookplaten Siemens - koelkast Bosch), en een berging/wasplaats.

De eerste verdieping bestaat uit 3 (tot 4) slaapkamers, waarvan één met lavabo en verschillende met ingemaakte kasten. 
De badkamer werd gerenoveerd in 2011 en is voorzien van een inloopdouche, WC, wastafel en opbergkasten. 

Bovendien beschikt deze praktische woning ook over een ruime oprit en een dubbele garage met sectionale poort.

Deze woning geniet van een mooie zuidwest-gerichte tuin en een ruim terras in blauwe steen (en brede elektrische zonnentent met afstandsbediening) waar het aangenaam vertoeven is.

Bovendien is er ook nog een kelder en een tuinhuis aanwezig. 

Modern comfort:  Alarminstallatie - vliegenramen - inclusief verlichtingsapparatuur - deels voorzien van rolluiken - verwarming condensatieketel op gas 2014.

Ideaal voor wie op zoek is naar een woning met veel comfort op een strategische ligging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1590 m2
Referentie
GXHKXE0ZLYQC
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€575.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com