Home Te Koop Huis 1740 Ternat
Dronkenborrestraat 53
Kaart

Dronkenborrestraat 53

1740 Ternat Huis Te Koop
100 m² wonen
1713 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom bij Dronkenborrestraat 53 in het pittoreske Wambeek, een charmante deelgemeente van Ternat. Hier biedt Vastgoedkantoor Immo-Team u een te renoveren woning vol potentieel aan. De woning staat op een perceel van maar liefst 17 are, gelegen aan het einde van een uitgeruste weg in een landelijke en groene omgeving.

Bij binnenkomst in de woning betreedt u de leefruimte, die een doorgang biedt naar de keuken en de eerste kamer. Verderop vindt u de nachthal met mogelijkheid voor extra opbergruimte of een vaste trap naar de verdieping. Deze hal leidt ook naar twee slaapkamers. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich een ruime bergruimte met een sanitair blok, een badkamer en een afzonderlijk toilet. De zolder biedt tal van mogelijkheden voor extra slaapkamers of leefruimtes, waardoor de gelijkvloerse kamers mogelijk omgebouwd kunnen worden tot bijvoorbeeld een bureau of hobbyruimte.

De tuin is een ware oase van rust en biedt volop ruimte voor ontspanning. U kunt er ook voor kiezen deze woning te slopen of striprenovatie toe te passen en een nieuwe woning te bouwen. Het bestaande gedeelte kan dan dienen als bijgebouw voor diverse doeleinden zoals hobbyruimte, garages of gastenverblijf.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft? Neem contact met ons op om een bezichtiging ter plaatse in te plannen. Stuur een e-mail naar info@immoteam.be of bel ons op 0478 059 069.

* * *

Dronkenborrestraat 53 - 1740 Ternat - +++ DRONKENBORRESTRAAT 53 - WAMBEEK (Ternat) +++

Gelegen in het landelijke Wambeek, deelgemeente van Ternat, biedt Vastgoedkantoor Immo-Team u deze rustig gelegen te renoveren woning aan. Het perceel, ruim 17are groot, ligt aan het einde van een uitgeruste weg in landelijke en groene omgeving.  Via het inkomsas komt u in de leefruimte, van waaruit u naar de keuken en een eerste kamer kan. De nachthal biedt ruimte voor berging (of inrichting  van een vaste trap naar de verdieping) en de toegang naar twee slaapkamers. Naast de leefruimte bevindt zich een grote bergruimte met sanitair blok, badkamer en afzonderlijk toilet. De zolder kan ingericht worden met verschillende extra slaapkamers of vertrekken, zodat de slaapkamers op het gelijkvloers ook dienst zouden kunnen dienen als bureel of vrije tijd. De tuin baadt in een oase van rust en biedt veel ruimte voor ontspanning.
U kan het ook over een andere boeg gooien en kiezen voor slopen/strippen en heropbouw van een nieuwbouwwoning, waarbij het bestaande gedeelte dienst kan doen als bijgebouw (hobbyruimte, garages, gite voor bezoekers... ).  Tal van mogelijkheden dus!
Interesse? Wij maken graag een afspraak met u ter plaatse.  Contacteer ons via info@immoteam.be of 0478 059 069.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 559
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
1713 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
8Y-6K5E0YMXO
Makelaar Code
5890359
EPC Waarde
571 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€285.000 / Immo Team
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com