Home Te Koop Huis 1740 Ternat
Lombeekstraat 97
Kaart

Lombeekstraat 97

1740 Ternat Huis Te Koop
125 m² wonen
3 slaapkamers

Kom en ontdek deze charmante en energiezuinige halfopen bebouwing, prachtig gelegen in een kindvriendelijke buurt en omringd door een sfeervolle tuin. Geniet van de rustige sfeer en de ideale ligging vlakbij openbaar vervoer - met stations Denderleeuw en Liedekerke nabij, diverse winkels om de hoek en verschillende scholen in de buurt. De E40 is ook slechts 1 km verwijderd voor wie gemakkelijk wilt pendelen.

Deze woning is recentelijk vernieuwd, met een complete renovatie van het gelijkvloers in 2017 waaronder de installatie van nieuwe leidingen, vloeren, een volledig uitgeruste keuken, sanitair en badkamer. Een gascondensatieketel en pellet-kachel werden toegevoegd in 2019, wat deze woning energetisch zeer performant maakt - getuige de aantrekkelijke EPC B-score.

Binnen word je overspoeld door natuurlijk licht. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een royale leefruimte die naadloos aansluit bij de open keuken. Het zuidoost georiënteerde terras en de tuin bieden een rustgevende plek waar je kunt genieten van de rust en het open zicht.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Extra opbergruimte vind je in de handige ingemaakte kasten in de hal. Ook de ruime zolder biedt tal van mogelijkheden voor het creëren van extra kamers.

Aan parkeermogelijkheid geen gebrek met een garage en parkeerplaatsen voor de deur. Ook praktisch zijn de dubbele beglazing in PVC met automatische rolluiken, de regenwaterput met waterpomp (3000L), en een kruipkelder die eenvoudig toegang geeft tot alle leidingen. Verder zijn er uitbreidingsmogelijkheden door bij te bouwen of via de zolder.

Interesse om deze prachtige woning te ontdekken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezoek: 02/513.13.13 - info@C21.be

* * *

Lombeekstraat 97 - 1740 Ternat - Charmante, energiezuinige HOB met een prachtige tuin en ideale ligging!

Deze aantrekkelijke woning is rustig gelegen op een perceel van 7a64ca en bevindt zich in een uiterst kindvriendelijke buurt. De nabijheid van het openbaar vervoer, zoals de stations van Denderleeuw en Liedekerke, diverse winkels, de gemakkelijke toegang tot de E40 (op slechts 1 km afstand), en verschillende scholen maken dit een zeer gewilde locatie.

Recentelijk gerenoveerd, met een volledige vernieuwing van het gelijkvloers in 2017, inclusief vernieuwde leidingen, vloeren, volledig uitgeruste keuken, sanitair en de badkamer op de eerste verdieping. In 2019 zijn een nieuwe gascondensatieketel en pellet-kachel geïnstalleerd, waardoor de woning zeer energiezuinig is met een indrukwekkende EPC B-score.

Deze woning baadt in het licht en bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, een prachtige leefruimte verbonden met een volledig uitgeruste open keuken. Via deze ruimte heeft u directe toegang tot het zuidoost georiënteerde terras en de tuin, waar u kunt genieten van rust, natuur en een open zicht.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Handige ingemaakte kasten in de hal bieden extra opbergruimte. Bovendien is er een zeer ruime zolder die mogelijkheden biedt om extra kamers te creëren.

De woning beschikt over een garage en parkeerplaatsen voor de deur, dubbele beglazing in PVC met automatische rolluiken, een regenwaterput met waterpomp (3000L), en een kruipkelder die toegang biedt tot alle leidingen. Er is ook uitbreidingsmogelijkheid, zowel door bij te bouwen als via de zolder.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u een bezoek brengen aan deze prachtige woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: 02/513.13.13 - info@C21.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 479.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
PX6-Z3O9YK5V
Makelaar Code
463-5139
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€479.000 / C21 A.T.G.
23 Mar 2024
€495.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com