Home Te Koop Huis 1740 Ternat
Affligemstraat 40
Kaart

Affligemstraat 40

1740 Ternat Huis Te Koop
92 m² wonen
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning vlakbij het station van Ternat? Dan is deze woning, met een startbod vanaf 219.000 euro, zeker iets voor jou. Hoewel de woning op dit moment nog wat renovatie- en moderniseringswerken nodig heeft, is het een stevige en betrouwbare keuze. Bovendien zijn er fiscale voordelen verbonden aan de aankoop en renovatie van deze enige eigen woning, zoals een registratierecht van slechts 3% en bij een energetische renovatie zelfs maar 1%. Bijkomend zijn er diverse premies te verkrijgen (afhankelijk van het voldoen aan bepaalde voorwaarden, zie www.vlaanderen.be voor meer informatie).

De woning is gunstig gelegen in de directe omgeving van het treinstation Ternat en slechts 1,3km van de Markt. Je vindt winkels, scholen, horecazaken en een sportcentrum allemaal op wandel- of fietsafstand. Daarnaast is er een gemakkelijke verbinding naar de E40.

Binnen, op de begane grond, vind je een garage, leefruimte, keuken, douchekamer, slaapkamer en nachthal. De bovenverdieping, bereikbaar via een draaitrap, heeft een ruime, 31m² grote slaapkamer. Kortom, dit huis biedt een hoop potentieel voor diegene gewillig om het wat liefde en aandacht te geven. Doe dus snel een bod!

* * *

Affligemstraat 40 - 1740 Ternat - Doe een bod vanaf 219 000 euro

Welgelegen vrijstaande woning met tuin, in de buurt van station Ternat. Het gelijkvloers bestaat uit een garage, een leefruimte, een keuken, een douchekamer, een kamer en nachthal. De eerste verdieping, bereikbaar via een draaitrap, herbergt 1 ruime slaapkamer (31 m²).. Dit betreft een degelijke en solide woning, echter wel nog te renoveren en te moderniseren ==> interessante fiscale stimulansen bij aankoop & renovatie van de enige eigen woning: registratierecht 3% en mits een energetische renovatie slechts 1% het bekomen van diverse premies,... (steeds onder voorbehoud dat aan de voorwaarden voldaan is - zie ook www.vlaanderen.be). Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van station Ternat en op ± 1,3km van de Markt. Winkels, scholen, horeca, sportcentrum... binnen wandel/fietsafstand en met een makkelijke verbinding naar E40 Ternat.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
3C99E7EVZ925
Makelaar Code
463-5135
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€219.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com