Home Huis 1740 Ternat
Hoogstraat 1B
Kaart

Hoogstraat 1B

1740 Ternat Huis
2 slaapkamers
€449.000

Ben je een natuurliefhebber en wil je wonen in harmonie met de natuur, dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit huis, gelegen in het adembenemende natuurgebied van Roosdaal, je droomwoning. Met een startprijs van €449.000, biedt deze woning een ideale combinatie van rust en gemak.

Deze prachtige woning bevindt zich op een steenworp afstand van lokale winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen. Het huis beschikt over een gezellig terras en biedt een open zicht op de omliggende natuur, creërend een rustgevende oase middenin het groen.

Het huis zelf bevat op de begane grond een inkomhal, gastentoilet, badkamer, en een slaapkamer met ingebouwde kasten. Verder profiteert u van een ruime garage en een carport met extra opbergruimte. Op de tuinverdieping vindt u nog een hal, gastentoilet, ruime woonkamer met directe toegang tot het (overdekte) terras en de tuin. De keuken en bijkeuken zijn ook te vinden op dit niveau, evenals een aparte hal die toegang biedt tot de tweede badkamer en slaapkamer. Het pand biedt ook de mogelijkheid tot uitbreiding.

Met de conformiteit van de elektrische installatie, een EPC-score van 203/C, muggenramen, drie externe parkeerplaatsen, een ruime garage, carport, tuinhuis en een waterput van 5000 liter is dit een ideale woning voor diegenen die duurzaamheid en comfort zoeken.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op om een afspraak te maken via info@c21.be of bel ons op 02/513.13.13.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoogstraat 1B - 1740 Ternat - Leven in de natuur én met de natuur! Bod vanaf €449.000

Ben jij een echte natuurliefhebber en zoek je naar een woning waar je dicht bij alles en toch in het midden van de natuur op zo’n verantwoord mogelijke manier kan wonen?
Dan is deze woning je droom! Op een schitterende locatie, te midden van een prachtig natuurgebied in Roosdaal, op een boogscheut van lokale winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen etc. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een gezellig terras in een oase van rust met een magnifiek open zicht!

De woning is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers: een inkom hall, gastentoilet, badkamer, slaapkamer met ingemaakte kasten. Daarnaast heeft u een ruime garage en nog een carport met opbergruimte. Op het tuinniveau hebben we de hall, gastentoilet, ruime leefruimte met onmiddellijk toegang tot het (overdekte) terras en de tuin met een adembenemend zicht, de keuken en de bijkeuken, via een aparte hall heeft u toegang tot de 2de badkamer en de 2de slaapkamer. Er is mogelijkheid om in de diepte bij te bouwen.

Eletriciteitsinstallatie is conform - EPC 203 / C - muggenramen - 3 externe parkeerplaatsen - ruime garage - carport - tuinhuis - waterput 5000 L

Contacteer ons voor een afspraak via info@c21.be of 02/513.13.13.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
JXDSJHM1WECF
Makelaar Code
463-5141
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€449.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com