Home Te Koop Huis 1740 Ternat
Sluisvijverstraat 13
Kaart

Sluisvijverstraat 13

1740 Ternat Huis Te Koop
110 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze aantrekkelijke woning, ideaal gelegen en vol van potentieel, nu te koop vanaf €319.000 bij Century21 ATG. Gesitueerd op een perceel van 4a11ca en omgeven door gemakken zoals het treinstation, winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer, biedt dit huis jouw toekomstige thuis alles wat je nodig hebt.

Uitgerust met een ruime zolderruimte van 65m², biedt deze woning de mogelijkheid tot uitbreiding met extra kamers. Met verschillende externe parkeerplaatsen is dit ook een ideale plek voor wie woon- en werkruimte wil combineren.

De benedenverdieping beschikt over een inkomhal, een lichte woonkamer met directe toegang tot het terras en de tuin, een eetkamer, keuken, en twee slaapkamers. Verder vind je hier nog een derde slaapkamer, badkamer, toilet en toegang tot de kelder. Een aparte garage en de grote zolderruimte vervolledigen dit aantrekkelijke aanbod.

Met een geïsoleerde zoldervloer en meeste vernieuwde ramen heeft deze woning al heel wat energiebesparende maatregelen genomen. Door de huidige mazoutverwarming te vervangen door een gascondensatieketel kan de EPC-score nog verder verbeterd worden.

Een van de grootste troeven van deze woning is de uitstekende bereikbaarheid, zowel via de E40 autosnelweg als het treinstation van Ternat. De veelzijdigheid van de woning en de mooie tuin maken dit aanbod onweerstaanbaar.

Geïnteresseerd in deze aantrekkelijke kans? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 02 513 13 13 of per e-mail naar info21.be. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en een bezichtiging in te plannen.

* * *

Sluisvijverstraat 13 - 1740 Ternat - Mooi gelegen woning met veel potentieel!
Doe een bod vanaf 319 000 EUR

Deze woning, aangeboden door Century21 ATG, bevindt zich op een perceel van 4a11ca en is ideaal gelegen in de directe nabijheid van het treinstation, handelaars, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer.

De woning biedt tal van mogelijkheden, waaronder een ruime zolderruimte van 65m² die het mogelijk maakt om extra kamers te voorzien. Daarnaast zijn er verschillende externe parkeerplaatsen beschikbaar, ideaal voor wie zijn praktijk met woning wil combineren.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, een lichtrijke living met directe toegang tot het terras en de tuin, een eetplaats, keuken met eveneens directe toegang tot de tuin, en 2 slaapkamers. Aan de andere kant bevindt zich een derde slaapkamer, badkamer, toilet en trap naar de kelder. Een aparte garage en toegang tot de grote zolderruimte maken het geheel compleet.

De zoldervloer is geïsoleerd en bijna alle ramen zijn vernieuwd. Overstappen van mazoutverwarming naar een gascondensatieketel zou de EPC-score verder doen dalen.

Troeven van deze woning zijn de zeer vlotte bereikbaarheid (via de autosnelweg E40 en het treinstation Ternat), de vele mogelijkheden die het pand biedt, en de mooie tuin.

Interesse in deze aanbieding? Neem contact met ons op via 02 513 13 13 of stuur een e-mail naar info21.be. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
X4I6WW6GIQPR
Makelaar Code
463-5134
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€319.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com