Home Te Koop Huis 1741 Ternat
Hertstokweg 2
Kaart

Hertstokweg 2

1741 Ternat Huis Te Koop
409 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een charmante woning met voldoende ruimte en dicht bij alle voorzieningen? Kijk niet verder.

Deze eengezinswoning, gelegen op een perceel van 4a09ca, bevindt zich in een rustige doodlopende straat, maar toch vlakbij winkels en openbaar vervoer. De perfecte combinatie tussen rust en praktische toegankelijkheid.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet. Vervolgens loopt je door naar de ruime woonkamer van 42m², uitgerust met een knusse openhaard en veel natuurlijk licht. Grenzend aan de woonkamer vind je een tweede woonruimte of veranda - ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen. De keuken is geïnstalleerd en klaar voor gebruik op een oppervlakte van 10,95m². Daarnaast beschikt de woning over een handige garage met ruimte voor één auto (19m²).

Op de eerste verdieping leidt de nachthal je naar drie comfortabele slaapkamers. Er is ook een badkamer met een douche in bad en een apart toilet. Bovendien biedt de woning extra opslagruimte met een bergzolder.

Het externe aspect van deze woning is even aantrekkelijk met een prachtig zuidoostelijk georiënteerde tuin met terras en een rustgevend uitzicht op het omliggende groen.

Alle vereiste vergunningen zijn uitgereikt, er zijn geen rechterlijke of bestuurlijke maatregelen opgelegd en er is geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Het energieprestatiecertificaat (EPC) bedraagt 289 kWh/m² - een efficiënt en verantwoord energiegebruik is dus gegarandeerd.

Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden! Kijk vandaag nog naar dit geweldige aanbod.

* * *

Hertstokweg 2 - 1741 Ternat - Charmante woning met 3 slaapkamers op 4a09ca.
Gelegen in een doodlopende straat, doch vlakbij winkels en openbaar vervoer. 

Deze woning bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer (42m²) met openhaard en veel lichtinval en aangrenzend een tweede woonkamer / veranda, een geïnstalleerde keuken (10,95m²) en een garage (19m²).
De eerste verdieping omvat een nachthal met 3 slaapkamers, een badkamer met douche in bad en een apart toilet.
Tevens geniet deze woning ook van bergzolder. 

De woning is voorzien van een mooi zuid-oost georiënteerde tuin met terras en is gelegen in een rustige doodlopende straat met zicht op de groene omgeving. 

Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - verkavelingsvergunning

EPC  289 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
409 m2
Referentie
JLTECLFKAV59
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€395.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com