Home Huis 3080 Tervuren
TervuurseSteenweg 12a
Kaart

TervuurseSteenweg 12a

3080 Tervuren Huis
288 m² wonen
1263 m² perceel
3 slaapkamers
€740.000

Geniet van de moderne, instapklare woning die zich verheugt in een afstand naar het centrum van Duisburg, het openbaar vervoer en Tervuren. Verras jezelf met de verbazingwekkende volumes en lichtinval die je door de gehele woning kunt ervaren. De woning, gelegen op 12a63ca met een bewoonbare oppervlakte van 288m², biedt een gemakkelijke connectie naar Brussel en Leuven, en is gelegen naast het Zoniënwoud.

De woning omvat: een inkomhal met ingebouwde vestiaire, apart toilet, grote leefruimte met gas openhaard, plus een open volledig uitgeruste keuken met kook- en eeteiland en toegang tot het terras. Daarnaast heeft het een bijkeuken/wasruimte, garage voor 1 auto, bureauruimte met ingebouwde bureautafel, masterbedroom met ensuite badkamer, apart toilet, twee slaapkamers, 3de badkamer en een zolderruimte die kan worden afgewerkt tot een 4de slaapkamer.

Bovendien is er dubbele beglazing alu, een terras gelegen zuidwest gericht, tuin ook zuidwest gericht en een tuinhuis. Er is parking voor 1 auto in de garage met een elektrische poort en buitenparking voor 2 auto's. Extra informatie omvat videofoon, verwarming op gas met deels vloerverwarming, waterverzachter, regenwaterput, zonnepanelen en EPC: 73 kWh/m². Bovendien heeft het overstromingsrapporten van percelensscore of P-score A en gebouwenscore of G-score A.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

TervuurseSteenweg 12a - 3080 Tervuren - Moderne instapklare woning die u zal verrassen met zijn volumes en lichtinval! De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Duisburg, het openbaar vervoer en op enkele minuten van Tervuren. De woning biedt een gemakkelijke connectie naar Brussel, Leuven en ligt vlak naast het Zoniënwoud.
De woning, gelegen op een terrein van +/- 12a63ca, heeft een bewoonbare oppervlakte van +/-288m² en bestaat uit: inkomhal met ingebouwde vestiaire - apart toilet - leefruimte met gas openhaard (+/-41m²) + open volledig uitgeruste keuken (inductie kookplaat, dampkap, afwasmachine, combi-oven, combi stoomoven, koelkast, diepvries, dubbele spoelbak) met kook- en eeteiland (+/-12m) met toegang tot het zuidwest gericht terras en tuin - bijkeuken/wasruimte (+/-19m²) - garage voor 1 auto.

Eerste verdieping: bureauruimte met ingebouwde bureautafel (+/-17m²) - masterbedroom met ingebouwde dressing + ensuite badkamer (ligbad, dubbele lavabo, douche, sauna) (+/-43m²) - apart toilet.

Tweede verdieping: 2de slaapkamer (+/-28m²) - 3de slaapkamer (+/-17m²) met toegang tot bergruimte (+/-7m²) - 2de badkamer (douche, ligbad, dubbele lavabo) (+/-10m²).

Derde verdieping: zolderruimte die kan afgewerkt worden tot 4de slaapkamer (+/-42m²)

Extra informatie: dubbele beglazing alu - terras (+/-20m²) zuidwest gericht - tuin (+/-1050m²) zuidwest gericht - tuinhuis - garage met elektrische poort voor 1 auto - buitenparking voor 2 auto's - videofoon - verwarming op gas, deels vloerverwarming - waterverzachter - regenwaterput - videofoon - zonnepanelen - EPC: 73 kWh/m².

Overstromingsrapport:
- Perceelscore of P-score: A
- Gebouwenscore of G-score: A

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 740.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
1263 m2
Bewoonbare oppervlakte
288 m2
Referentie
KR3GJOJWQTOS
Makelaar Code
5600941
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231118-0003043200-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
1
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Nov 2023
€740.000 / Clintimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com