Home Te Koop Huis 3080 Tervuren
Pachthofstraat 20
Kaart

Pachthofstraat 20

3080 Tervuren Huis Te Koop
140 m² wonen
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een ruim perceel met een woning op een kindvriendelijke locatie? Deze halfopen bebouwing ligt op een royaal perceel van 15 are 18 ca en is ideaal gelegen. De woning heeft drie slaapkamers en een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 140 vierkante meter.

Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met trap naar de bovenverdieping, een woonkamer met authentieke schouw, een eetkamer aan de achterzijde van de woning en een kleine keuken uitgerust met oven, microgolf, frigo en vaatwasser. Er is ook een apart toilet aanwezig.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, waarvan één met een aparte bureau en dressing, en een badkamer met vynil vloer voorzien van een bad en wastafel. De zolderverdieping beschikt over een derde slaapkamer en een nog onbewerkte, maar geïsoleerde zolder.

De woning is ook voorzien van een garage met manuele poort, ideaal voor opslag of auto, en een kelder met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Een recent geplaatste Vaillant-gasverwarmingsketel zorgt voor de verwarming.

De woning is rustig gelegen in Moorsel, op loopafstand van scholen, een bakker en apotheker. Winkels en supermarkten zijn gemakkelijk bereikbaar via de Moorselstraat naar Tervuren of Sterrebeek. Kortom, een perfecte ligging nabij alle faciliteiten.

Extra informatie: de woning heeft aan de achterzijde PVC dubbele beglazing en is onder het dak geïsoleerd. Ook is er een ruime waterput (>10.000L) aanwezig en de mazouttank is geneutraliseerd. Er zijn geen verplichtingen tot renovatie en de EPC-score is D. De woning bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen.

Geïnteresseerd? Bezoeken kunnen op afspraak.

* * *

Pachthofstraat 20 - 3080 Tervuren - Bent u op zoek naar een geweldig gelegen woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel van 15 are 18 ca? De te renoveren halfopen bebouwing ligt in een kindvriendelijke straat en heeft een fantastische tuin. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 140 m². Indeling gelijkvloers: ruime inkomhal (9,5m²) met trap naar verdiep, doorgaand naar de mooie living met authentieke schouw (30 m²), eetkamer aan achterzijde woning (16m²), kleine keuken aanwezig met oven, microgolf, frigo en vaatwasser (6m²), apart toilet (2m²). Indeling eerste verdiep: slaapkamer 1 (12m²) met apart bureau (11m²), dressing (4,5m²), slaapkamer 2 voorzijde woning (9,5m²), aparte badkamer met vynil vloer met bad en wastafel (5,5m²). Indeling zolderverdiep: slaapkamer 3 (10,8m²) en onafgewerkte zolder doch geïsoleerd (20m²). De woning beschikt eveneens over een garage (27,5m²) met manuele poort. Perfect voor stockage of auto. Er is een kelder aanwezig (22m²) met aansluitingen wasmachine/droogkast, recente gasverwarmingsketel Vaillant. Rustig gelegen straat op korte afstand van centrum Moorsel. Op wandelafstand van scholen, bakker, apotheker. Winkels, supermarkten etc te bereiken via Moorselstraat naar Tervuren of Sterrebeek. Kortom een perfecte ligging nabij alle faciliteiten!! Andere info: reeds dubbele beglazing PVC achterzijde woning, recente gasketel Vaillant, isolatie onder dak aanwezig, ruime waterput aanwezig (>10.000L), mazouttank werd geneutraliseerd. Geen renovatieverplichting aanwezig, EPC score D. Woning is niet gelegen in een risicozone voor overstromingen (terreinscore A en gebouwscore A). Bezoeken op afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
1R2DJYRY84HT
Makelaar Code
356250
EPC Waarde
327 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230927-0003000508-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€430.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com