Kaart

3080 Tervuren Huis Te Koop
230 m² wonen
778 m² perceel
5 slaapkamers

Op zoek naar een ruime villa in de begeerde buurt van Hoogvorst in Tervuren? Deze charmante villa, gebouwd in 1993 en ideaal gelegen nabij het park en tramlijn 44, biedt een totaal leefoppervlak van ongeveer 360m² op een prachtig georiënteerd perceel van 7are78. Het pand beschikt over een dubbele garage voor uw gemak.

Betreed deze lichte woning via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. U zult genieten van de uitnodigende ontvangstruimte van 45m² en de grote keuken met ontbijthoek die u direct toegang geeft tot het terras en de tuin. De hoofdslaapkamer is ook op de begane grond gelegen en heeft een eigen terras en aangrenzende badkamer.

De eerste verdieping herbergt vier extra slaapkamers, variërend in grootte van 10m² tot 18,5m². Er zijn twee extra badkamers, één met douche, de andere met een ligbad en dubbele wastafel, en een apart toilet. Daarnaast vindt u er een zeer ruime zolder van 20m², ideaal voor opslag.

In het onderste niveau van deze woning vindt u kelders van meer dan 100m², inclusief een dubbele garage en royale opslagruimtes. Het pand heeft een energieprestatiecertificaat "C" klasse, met 207 kWh/m²/jaar.

Ontdek deze exclusieve woning bij Latour et Petit! Verbeter uw woonervaring met het eigentijdse comfort en het prachtige landschap dat deze woning te bieden heeft.

* * *

TERVUREN, in de zeer gewilde wijk HOOGVORST, vlakbij het Park en tramlijn 44 (EPC, grenzend aan B!!), mooie VILLA van +/- 360m² op 7are78 perfect georiënteerde grond met DUBBELE GARAGE. Gebouwd in 1993, bestaat het huis uit: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichte ontvangstruimten (45m²), grote keuken met ontbijthoek en toegang tot terras/tuin, bijkeuken, hoofdslaapkamer met toegang tot terras en en-suite badkamer. 1ste verdieping: nachthal, zeer lichte slaapkamer 2 (18,5m²), slaapkamer 3 (10m²), douchekamer (douche + wastafel), apart toilet, slaapkamer 4 (12m²), badkamer (bad en dubbele wastafel) en slaapkamer 5 (13m²). Grote zolder voor opslag (20m²). Ruime kelders van in totaal meer dan 100m² waaronder een dubbele garage en grote opslagkelders. EPC "C": 207 kwh:m²/jaar. Exclusief te ontdekken bij Latour et Petit!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 945.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
778 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
OG60YZ0IU0SR
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€945.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com