Home Huis 3080 Tervuren
Bergestraat 8
Kaart

Bergestraat 8

3080 Tervuren Huis
206 m² wonen
118 m² perceel
€539.000

Deze ruime woning, bijgewerkt en bijna volledig gerenoveerd in 2016, is zorgvuldig onderhouden en biedt een royale bruikbare vloeroppervlakte van 206 m². Bevindt zich in een rustige, groene buurt in Tervuren, maar nog steeds dichtbij het stadscentrum. Alle gemakken zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het park liggen op korte loopafstand.

De woning heeft een doordachte indeling: de begane grond herbergt een inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer en keuken. De twee bovenste verdiepingen bieden beide een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer of toilet. Extra functies zijn o.a. de aanwezigheid van een kelder en een groot zonneterras met luifel.

Energiezuinigheid is ook gegarandeerd, dankzij de gunstige EPC-score van C - 230 kWh / (m² jaar) en goedgekeurde elektriciteit. Bezoek voor een virtuele rondleiding http://vt8.eu/Immpuls_Ber8/. Geniet van de charme en modern comfort van deze gerenoveerde woning in Tervuren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bergestraat 8 - 3080 Tervuren - Deze woning, bijna volledig gerenoveerd in 2016, is goed onderhouden en biedt veel ruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 206 m². Gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Tervuren, geniet het van een groene omgeving en bevindt het zich op loopafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het park.

De indeling van de woning is de volgende: inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer en keuken op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer, terwijl de tweede verdieping een nachthal, twee slaapkamers en een toilet herbergt. De woning beschikt ook over een kelder en een ruim zonneterras met luifel.

Met een goede EPC-score van C - 230 kWh / (m² jaar) en conforme elektriciteit, biedt deze woning een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Voor een virtuele tour kan u kijken naar http://vt8.eu/Immpuls_Ber8/.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 539.000
Kadastraal Inkomen
€ 887
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Grond oppervlakte
118 m2
Bewoonbare oppervlakte
206 m2
Referentie
XF04HMQQRDN9
EPC Waarde
230 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240319-0003180930-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€539.000 / ERA Immpuls
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com