Home Huis 3080 Tervuren
Ortar de Pauwstraat 25
Kaart

Ortar de Pauwstraat 25

3080 Tervuren Huis
305 m² wonen
280 m² perceel
5 slaapkamers
€750.000

Gelegen in Tervuren, op slechts 1 km van zowel het centrum als het park, biedt deze ruime woning van 380 m² tal van mogelijkheden. Perfect voor een groot gezin of voor wie werk en wonen wil combineren met een kantoor of praktijk aan huis.

Bij binnenkomst treft u een open inkomhal met een aparte bureauruimte van 38 m². Verder vindt u op de begane grond een imposante traphal, een apart toilet, verschillende kelders waaronder een cv-ruimte en een wijnkelder. Ook is er overdekte parkeerruimte voor twee auto's.

De eerste verdieping herbergt een traphal die toegang biedt tot een aparte eetkamer met prachtige parketvloer, een aparte woonkamer met directe toegang tot de tuin, een keuken, een apart toilet en een berging die vroeger dienst deed als extra badkamer.

Op de tweede verdieping vindt u een nachthal, vijf ruime slaapkamers en een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. De derde verdieping, deels onder het dak, beschikt over een ruime mezzanine en een zolder.

Hoewel de woning enige opfrissing nodig heeft, biedt het door zijn grote volumes een breed scala aan mogelijkheden.

* * *

Ortar de Pauwstraat 25 - 3080 Tervuren - TERVUREN: Zeer ruime woning (totale bebouwde oppervlakte 380 m²), ideaal voor een groot gezin in combinatie met een bureau/vrij beroep/praktijkruimte/…, gelegen op +/- 1 km van het centrum en +/- 1 km van het park van Tervuren. De woning is ingedeeld als volgt: op het gelijkvloers: ruime, open inkomhal met een aparte bureauhoek/praktijkruimte (totaal 38 m²), een mooie & imposante traphal, een apart WC-lokaal, verschillende kelders (10-6-6-12 m²) waaronder ook het  Cv-lokaal en een wijnkelder. Ter hoogte van de inkomhal is er (overdekt) plaats voor 2 wagens. Op de 1ste verdieping: de traphal (15m²) met toegang tot een aparte eetplaats (25 m²) voorzien van een mooie parketvloer, een aparte living/zithoek (38 m²) met directe toegang tot de tuin, eveneens voorzien van een mooie parketvloer, een keuken (11 m²), een apart wc-lokaal, een berging (3m²), die voorheen dienst deed als een extra badkamer: aansluitingen douche & wastafel nog aanwezig. Op de 2de verdieping: de nachthal (13m²), 5 ruime slaapkamers (26-14-10-11-9 m³) en een badkamer (6 m² met bad/douche/wastafel & WC) Op de 3de verdieping (deels onder dak): een ruime mezzanine (31m²) en een zolder (15m²). De woning heeft opfrissing nodig maar biedt een waaier aan mogelijkheden gezien de grote volumes.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.965
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
280 m2
Bewoonbare oppervlakte
305 m2
Referentie
XS7T3E255XN8
Makelaar Code
5936013
EPC Waarde
Ele kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€750.000 / New Immo Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com