Kaart

3080 Tervuren Huis Te Koop
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Tussen het Koninklijk Museum en het Park van Tervuren, eigendom met een oppervlakte van ± 617 m² volgens PEB op een aangelegd terrein van ± 18 are, ideaal georiënteerd.
De inkomhal met monumentale trap en lift geeft uit op een dubbel bureau en een biljartkamer. Een wellnessruimte met sauna en toegang tot de dubbele garage maken de begane grond compleet. De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer en een tweede woonkamer die uitkomen op een aangenaam terras en een mooi aangelegde tuin met zwembad, een keuken met bijkeuken en een eetkamer. Het nachtgedeelte bestaat uit een master suite met kleedkamer en complete badkamer. De 2e verdieping biedt 3 grote slaapkamers en twee badkamers, evenals een multifunctionele ruimte die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot slaapkamer.
Andere kenmerken: wijnkelder, garage voor 2 auto’s, alarm, airconditioning, condensatieketel op gas, buitenzwembad, centrale stofzuiger, fotovoltaïsche panelen.
Gelegen in een zeer groene omgeving met prachtige vijvers en dicht bij beroemde musea en de British School, is de buurt gemakkelijk te bereiken vanuit Brussel en Leuven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck +32 (0) 493 51 29 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
FC8TW3JOPQQ2
Makelaar Code
5870806
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com