Kaart

Schans 34

3980 Tessenderlo Huis Te Koop
205 m² wonen
587 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmerende gerenoveerde woning in Tessenderlo, een perfecte combinatie van rust en gezelligheid dankzij de gunstige ligging in een residentiële omgeving vlakbij de sfeervolle dorpskern. Deze instapklare woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 205 m² en betovert je met zijn warmte en wooncomfort.

Bij binnenkomst in de ruime hal krijg je meteen toegang tot de knusse woon- en eetkamer waar de vele raampartijen een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Het uitzicht op het terras en de schilderachtige afgesloten tuin zorgt voor een serene sfeer. De compleet uitgeruste keuken beschikt over alle essentiële toestellen en genoeg opbergruimte. Daarnaast vind je ook nog een praktische wasruimte met berging en een apart toilet.

De eerste verdieping herbergt de nachthal, twee slaapkamers en een moderne badkamer uitgerust met een douche, dubbele wastafel en toilet. De derde en grootste slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Als kers op de taart, de woning heeft ook een kelder en er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Het bodemattest en het SBU zijn momenteel in aanvraag! Twijfel niet en plan snel je bezoek voordat deze kans verkeken is. Neem contact op met Kenneth via kenneth.pollet@vastgoedhuys.be of via 0472/03 25 88, of met Melissa op melissa.cardaci@vastgoedhuys.be of op 0486/54 71 80. Deze woning biedt zonder twijfel de ideale balans tussen rust en het bruisende dorpsleven van Tessenderlo!

* * *

Schans 34 - 3980 Tessenderlo - Het DNA van deze prachtige gerenoveerde woning ademt rust uit, mede dankzij de ideale ligging in een residentiële omgeving en op een boogscheut van de gezellige dorpskern van Tessenderlo.

De woning zelf is instapklaar en heeft een bewoonbare oppervlakte van 205 m².

Bij het betreden van de woning kom je binnen in de ruime hal die toegang biedt tot de gezellige woonkamer en eetkamer. De vele raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en bieden een uitzicht op het terras en de mooie afgesloten tuin. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en biedt voldoende opbergruimte. Verder is er nog een wasplaats/berging en een afzonderlijk toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, twee slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een douche, dubbele lavabo & toilet.
Op de tweede verdieping is de derde en grootste slaapkamer terug te vinden.

Kortom, deze woning in Tessenderlo is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige woning waar warmte en wooncomfort centraal staan.

Extra info: Aanwezigheid van kelder, voldoende parkeermogelijkheden.

Het bodemattest en het SBU zijn in aanvraag!

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem contact op met Kenneth (kenneth.pollet@vastgoedhuys.be) op 0472/03 25 88 of met Melissa (melissa.cardaci@vastgoedhuys.be) op 0486/54 71 80.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Kadastraal Inkomen
€ 539
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
587 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
3NVHCB6RNHJ3
Makelaar Code
1858
EPC Waarde
342 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220530-0002612668-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€429.000 / Vastgoedhuys
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com