Home Te Koop Huis 3980 Tessenderlo
Engsbergseweg LOT-2



immo Kaart

Engsbergseweg LOT-2, 3980 Tessenderlo

Huis Te Koop in Tessenderlo
3 slaapkamers

Engsbergseweg LOT-2 - 3980 Tessenderlo - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! Casco Nieuwbouwwoningen

In het rustige Tessenderlo worden eerdaags twee prachtige casco-woningen gebouwd in landelijke stijl. Wees er snel bij!
Droomt u ervan een nieuwbouw te zetten waar u de binnen-afwerking nog volledig zelf kan invullen naar eigen stijl en budget? Dan zijn deze woningen wat u zoekt!

De bouwheer is, met zijn jarenlange ervaring en vele mooie projecten, gekend voor het gebruik van kwalitatieve top materialen en service!
Voor de gevelsteen werd er gekozen voor het beste van 2 werelden, namelijk een 'nieuwe' gevelsteen geproduceerd volgend Benor-keurmerk maar toch met een verweerde verouderde look. 'Wienerberger Maelbergse/ Molenlandse/ Tongerse rijnvorm. De oppervlaktetextuur is glad tot licht ruw en bevat onvolmaaktheden. Dit geeft de bouw een uniek landelijk uitzicht! De ramen bestaan uit zwarte PVC aan de binnenzijde, met een duurzame zwarte alu afwerking aan de buitenzijde. Dit geeft een zeer mooi steel-look uitzicht aan de ramen die 100% van Belgische makelij zijn! Er worden verdelingen voorzien in het superisolerend glas. Door het meerkamersysteem zijn condensatie en warmtegeleiding voorgoed verleden tijd! Binnenin zorgen drie dichtingen eveneens voor een bijkomende akoestische isolatie van maar liefst -3 dB. Als voordeur werd gekozen voor een houten voordeur vervaardigd uit Afrormosia, een zeer duurzaam Afrikaans hout. De V-groef geeft het geheel een landelijke look door zijn natuurlijke (ongelijkmatige) vergrijzing. Aan alle ramen en deuren worden dorpels in blauwe hardsteen (Arduin) van 5cm dikte voorzien, eventueel geciseleerd (geribbeld) aan voor- en zijkanten volgens afspraak. De trappen worden gegoten.

Lot 1 heeft een perceelgrootte van 596 m² en is zuid georiënteerd.
Gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, terras en tuin.
1ste verdieping: nachthal, badkamer, toilet, 3 slaapkamers.
2de verdieping: vaste trap naar de zolderverdieping: eventueel 2 slaapkamers en douchekamer mogelijk.

Kortom unieke kans om een nieuwbouw te kopen zonder de kopzorgen van het bouwen zelf!! Bel ons voor meer info of een afspraak op het nummer 011/220.750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
7R81ON7XXDO4
Makelaar Code
447-2404
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2024
€295.000 / C21 Animo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com