Home Te Koop Huis 8573 Tiegem
Kapelledreef 4
Kaart

Kapelledreef 4

8573 Tiegem Huis Te Koop
160 m² wonen
795 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ervaar het ultieme landelijke woongenot in een luxueuze nieuwbouwwoning in het hart van Tiegem, een deelgemeente van Anzegem, bekend om haar adembenemende panorama's en uitgestrekte velden. Het 'Arnoldus II' nieuwbouwproject biedt twee ruime woningen met elk hun unieke karakteristieken en voordelen. Deze riante panden bieden een kantoorruimte op de begane grond en drie royale slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping.

Wat onderscheidt dit project? De combinatie van kwaliteit en ruimte die exclusiviteit en verfrissing brengt in de nieuwbouwmarkt. Beide woningen zijn volledig afgewerkt en klaar voor bezichtiging; alleen de keukenuitrusting wacht nog op jouw persoonlijke keuze, wat al inbegrepen is in de aankoopprijs.

Er is geen compromis gesloten op constructiematerialen; de verfijnde smeedijzeren deur is de eerste indicatie van de goede smaak en kwaliteit die je binnen te wachten staat. De zonnige woonruimte heeft grote ramen met uitzicht op de tuin (795m²) en een open keuken naast een ruime bijkeuken. Daarnaast biedt de begane grond ook een kantoorruimte, een apart toilet, en een inpandige garage.

De bovenverdieping herbergt drie royale slaapkamers en een badkamer uitgerust met een wastafelmeubel en douche, naast een apart toilet. De ruime overloop kan eventueel dienen als werkruimte. Het terras en de oprit zijn volledig aangelegd en de zolder is via een luik met trap bereikbaar.

De woningen voldoen aan alle hedendaagse energie-eisen en elke kamer heeft vloerverwarming voor een optimaal comfort.

Wat is inbegrepen?:

- Klaar-om-te-bewonen woning
- Energie-efficiënt - voldoet aan alle normen en meer
- Unieke samensmelting van ruimte en luxe
- Vloerverwarming
- Tijdloze landelijke stijl
- Rustgevende omgeving

Bezoek de woning door contact op te nemen op 056 29 30 30 of vincent@immovanparijs.be.

* * *

Kapelledreef 4 - 8573 Tiegem - Rustig en landelijk wonen met alle luxe en comfort van een kwalitatieve nieuwbouwwoning. Dat kan in het hartje van Tiegem. Tiegem is een deelgemeente van Anzegem die bekend staat om haar prachtige omgeving en weidse velden.
Hier vinden we het nieuwbouwproject 'Arnoldus II' terug. Het project bestaat uit twee ruime woningen, elk met hun eigen indeling en pluspunten. Het gaat vooral om heel ruime woningen, met beneden een kantoorruimte beneden en en 3 ruime slaapkamers en een badkamer boven.
De combinatie van kwaliteit en ruimte maakt dit project uniek op de nieuwbouwmarkt.
De woningen werden beiden reeds volledig afgewerkt zodat u het project reeds kan bezoeken en er na aankoop geen verrassingen kunnen zijn. Enkel met het plaatsen van de keuken werd gewacht, zodat u hier wel zelf nog uw keuze kan maken. De keuken is wel reeds inbegrepen in de verkoopprijs.
Bij het plaatsen van de woning werd gekozen voor uiterst kwalitatieve materialen, Zo valt bij het binnenkomen de stijlvolle smeedijzeren deur meteen op. Hierdoor komen we in de zonnige leefruimte met raampartijen die uitgeven op de tuin (795m²). Alle ramen in de woning zijn voorzien van hoogrendementsglas en de raamprofielen zijn zwart aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. De open keuken is hier ook terug te vinden met daarnaast een ruime berging. Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog een kantoorruimte, een apart toilet en de inpandige garage.
Op de verdieping vinden we dan de 3 ruime slaapkamers en de badkamer met lavabomeubel en douche. Ook hier is een apart toilet aanwezig. De overloop is heel ruim en hier is indien gewenst een plaats voorzien voor een bureau.
Het terras en de oprit zijn reeds volledig aangelegd. De zolder is bereikbaar via een zolderluik met trap.
De woning voldoet natuurlijk aan alle hedendaagse energienormen. De volledige woning is voorzien van vloerverwarming.

Wat kan u verwachten?:
- Volledig afgewerkte woning
- Energiezuining - voldoet aan alle normen en meer
- Unieke combinatie van ruimte en luxe
- Vloerverwarming
- Tijdloze landelijke stijl
- Rustige omgeving

Neem contact op voor een bezoek aan de woning : 056 29 30 30 of vincent@immovanparijs.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
795 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
3GUUTBJ555LQ
Makelaar Code
1674
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com