Kaart

3391 Tielt-Winge Huis Te Koop
237 m² wonen
7.165 m² perceel

Gelegen in het charmante Tielt-Winge, op een steenworp afstand van de E314 en op 2km van alle nodige voorzieningen, vind je deze ruime en lichte woning. Omgeven door groen biedt deze woning de perfecte combinatie van plattelandsrust en stedelijk gemak.

Deze open bebouwing, gebouwd in 2008, heeft een praktische indeling met veel ruimte en natuurlijk licht. De gelijkvloerse verdieping biedt een open keuken, woonkamer, toilet, bergruimte en wasruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Er is mogelijkheid tot uitbreiding met een extra kamer op de verdieping. Bovendien beschikt het huis over zowel een kruipkelder als een zolder en zijn er maar liefst 50 zonnepanelen geïnstalleerd in 2017.

Bij dit pand hoort ook een ruime tuin, ideaal voor het aanleggen van een weide of moestuin, of het creëren van een speelplaats voor de kinderen. Ontspannen kan op het zuidgerichte terras, waar je optimaal van de zon kan genieten.

Voor paardenliefhebbers of mensen die graag veel opslagruimte hebben, is er nog meer goed nieuws: de woning beschikt over vier stallen en een hooizolder. Verder is er nog een dubbele inpandige garage en een kleine carport, handig voor het opbergen van je tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele woning met veel mogelijkheden, dichtbij alle voorzieningen, maar toch rustig gelegen? Dan is deze woning in Tielt-Winge zeker het bekijken waard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Deze keurige woning is gelegen in een echt landweggetje, echter is de oprit van de E314 op amper ca 500m terug te vinden. Ook faciliteiten als winkels, scholen, banken etc. bevinden zich op minder dan 2km.

Deze mooie woning in Tielt-Winge heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruimtelijk leven. Het is een open bebouwing met een grote tuin en garage. Het geheel werd in 2008 ook uitgebreid. De woning heeft een logische indeling en biedt veel ruimte en lichtinval. Zo beschikt ze over een open keuken, woonkamer, WC, bergruimte en wasruimte op het gelijkvloers. De eerste verdieping maakt plaats voor 3 slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat om nog een extra ruimte in te richten op het verdiep. Daarnaast is er zowel een kruipkelder als een zolder terug te vinden. Bovendien is deze woning voorzien van 50 zonnepanelen, recent geplaatst in 2017.

Met vier stallen is deze woning ideaal om enkele paarden en/of dieren aan huis te willen houden of om over veel opslagruimte te beschikken. Ook is er een hooizolder aanwezig. De tuin is groot genoeg om een weide en/of een moestuin aan te leggen, eventueel een speelplaats voor kinderen te creëren of gewoon lekker te ontspannen in de zon. Het terras is zuid georiënteerd, waardoor er optimaal van de zon genoten kan worden.

Tenslotte is er een dubbele inpandige garage als ook een kleine carport aanwezig, eveneens handig voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Kortom, deze woning is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met veel mogelijkheden. De woning biedt de ideale combinatie van natuur en ruimte, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent.

Benieuwd naar meer? Contacteer ons gerust.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.273
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
7.165 m2
Bewoonbare oppervlakte
237 m2
Referentie
M9R1H6ZDNWTG
Makelaar Code
IF-4264
EPC Waarde
118 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230629-0002931395-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€499.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com