Home Te Koop Huis 8700 Tielt
Bedevaartstraat



immo Kaart

Bedevaartstraat , 8700 Tielt

Huis Te Koop in Tielt
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bedevaartstraat - 8700 Tielt - Aan de Bedevaartstraat in Tielt ontwikkelt Dumobil een nieuwbouwproject met 43 projectwoningen in een landelijke, hedendaagse en een strak moderne bouwstijl. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld in een nieuwe straat zonder doorgaand verkeer met een uitgang aan de Bedevaartstraat en de Dertig Zilverlingenstraat.
Het nieuwbouwproject is volledig doorwaadbaar voor voetgangers en fietsers, wat het een kindvriendelijke en veilige woonbuurt maakt.
Alle woningen zijn standaard voorzien van een geothermische warmtepomp en vloerverwarming, en staan zo garant voor een laag E-peil. M.b.v. geothermie verwarmt u de woning in de winter, maar in de zomer kan u de woning ook op een energiezuinige manier passief afkoelen.
De landelijke woningen met zadeldak (lot 22-27) beschikken over 3 slaapkamers en een extra zolderkamer, en vormen zo ideale gezinswoningen. De tuinen zijn zuidelijk georiënteerd en achteraan bereikbaar via de garage. Daarbij geniet je van een E-peil lager dan 20, zijn er zonnepanelen en bij de aankoop ben je 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing. Deze duurzame woningen komen in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen op maat aan de Bedevaartstraat in Tielt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
3054020200606150152
Makelaar Code
tielt-bedevaartstraat
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com