Home Te Koop Huis 8700 Tielt
Bergmolenweg 10
Kaart

Bergmolenweg 10

8700 Tielt Huis Te Koop
118 m² wonen
1.675 m² perceel

Op zoek naar een mooi en rustig gelegen landelijke woning in Tielt, vlakbij de Bergmolenweg? Deze charmante woning, uitgebreid in 1983, is nu te koop en biedt een vlotte verbinding met de nabijgelegen Wingensesteenweg, een belangrijke doorgangsweg naar Wingene-Beernem (E40). Bovendien is er bij de woning een direct aangrenzend stuk weiland.

Laten we een kijkje nemen binnenin. Op het gelijkvloers komen we binnen in een gezellige inkomhal die leidt naar een slaapkamer, een ruime living met zithoek en eetplaats, en een volledig ingerichte keuken. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, keramische kookplaat en dampkap, en naast de keuken bevindt zich een handige berging/wasplaats. Ook de badkamer, uitgerust met een douche, bevindt zich op dit niveau.

Een tussenverdieping biedt plaats aan een tweede slaapkamer, en via een vaste trap kun je de hoge zolder bereiken. Deze kan eventueel verder ingericht worden als extra leefruimte.

De privacy wordt gegarandeerd door het aangrenzende stuk weiland dat naast de woning loopt tot aan de straatkant. Kortom, deze goed onderhouden woning biedt een vlotte bereikbaarheid en een groot potentieel voor verdere uitbreiding van de bewoonbare oppervlakte. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Bergmolenweg 10 - 8700 Tielt - MOOI EN RUSTIG GELEGEN LANDELIJKE WONING TE KOOP IN TIELT OP DE HOOGTE VAN DE BERGMOLENWEG.

De woning werd uitgebreid in 1983.
Er is een een makkelijke verbinding naar de Wingensesteenweg in de nabijheid van Tielt die ook  vlotte doorgangsweg is naar Wingene-Beernem (E40).
Bij de woning hoort een direct aanpalend, nevenliggend  weiland.

HUIDIGE INDELING:

GELIJKVLOERS: inkom, slaapkamer, ruime living met zithoek en eetplaats, ingerichte keuken met vaatwasser, oven, keramische kookplaat en dampkap. Naast de keuken is er de berging/wasplaats. Op dit niveau bevindt zich ook de badkamer (met douche).

Op de TUSSENVERDIEPING (voute) is er een tweede slaapkamer.

De vaste trap leidt naar de hoge zolder die bijkomend kan ingericht worden.

Bij de woning hoort een nevenliggend stuk weiland dat loopt tot aan de straatkant waardoor de privacy is gegarandeerd.

Een goed onderhouden en vlot bereikbare woning met potentieel tot verdere uitbreiding en inrichting van de bewoonbare oppervlakte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.675 m2
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
W52GFIS64XQP
Makelaar Code
5895023
EPC Waarde
483 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€289.000 / De Ark Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com