Home Te Koop Huis 8700 Tielt
Julius Hostelaan 1
Kaart

Julius Hostelaan 1

8700 Tielt Huis Te Koop
430 m² wonen
610 m² perceel

Op zoek naar een elegante, vrijstaande woning met ruimte voor je eigen praktijk in het centrum van Tielt? Deze bijzonder ruime woning is perfect gelegen nabij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door de ruime inkomhal die je leidt naar het voormalige praktrijkgedeelte. Een gastentoilet is gelegen in de inkomhal. De volledig ingerichte keuken nodigt uit tot gezellige ontbijtmomenten en geeft uit op een charmant terras en tuin. In de lichtovergoten L-vormige woonkamer, voorzien van parketvloer, kun je genieten van een ontspannen sfeer.

Op de verdieping vind je een nachthal met apart toilet, een ingerichte badkamer, vier ruime slaapkamers en een veelzijdige studieruimte die perfect dienst kan doen als extra kantoor- of slaapruimte. Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang tot de zolder via een vaste trap, ideaal voor extra opslag.

De woning is volledig onderkelderd en bevat een grote garage, extra multifunctionele ruimte, archief en een aparte wasplaats. De kelder is toegankelijk vanuit de woning en de oprit.

Belangrijk om weten: naast de woning ligt een perceel bouwgrond dat momenteel deel uitmaakt van de tuin. Het perceel waarop de woning staat meet 610 m², terwijl de naastgelegen bouwgrond 657 m² bedraagt.

Deze hoogwaardig gebouwde woning, ideaal voor gezinsleven en werk, heeft heel wat te bieden: kwaliteitsmaterialen, een uitstekende ligging, zonnepanelen (groene stroomcertificaten) en een energiezuinig EPC C-label. Ontdek alle mogelijkheden om comfortabel wonen en werken te combineren in deze prachtige woning!

* * *

Julius Hostelaan 1 - 8700 Tielt - Stijlvolle vrijstaande woning met voormalige praktijkruimte  en minimum 4 slaapkamers met een bijzonder ruime bewoonbare oppervlakte  in het centrum van Tielt, in de directe nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer.  

INDELING WONING:

GELIJKVLOERS:  De ruime inkomhall leidt aan de linkerzijde naar de voormalige wacht- en praktijkruimte.  In de hall is er een  gastentoilet. Aansluitend is er is een degelijk uitgeruste volledig ingerichte keuken met ontbijthoek die uitgeeft op het terras en de tuin.  De living in parket is  in L-vorm  en is  ruim en lichtrijk  (ca 48 m²).

VERDIEPING: nachthall met apart toilet. Hier bevinden zich de ingerichte badkamer,  vier zeer ruime slaapkamers en een charmante  studieruimte/polyvalente ruimte  (geschikt onder andere als bureel of bijkomende kamer). 

ZOLDER: Vanuit één van de slaapkamers is er een vaste trap naar de zolderruimte die extra berging biedt.

KELDERNIVEAU: de woning is volledig onderkelderd en is van binnen uit toegankelijk maar ook vanuit de oprit kant Antoon Vander Plaetselaan. Op dit niveau is er de ruime garage,  bijkomende polyvalente ruimte, archief en een aparte wasplaats.

! De TUIN naast de woning is een apart perceel BOUWGROND.
De oppervlakte van de nevenliggende bouwgrond (nu tuin bij de woning) bedraagt 657 m² en kan bijkomend aangekocht worden (245.000 EUR)



Een stijlvolle en zeer degelijk gebouwde woning in een aangename woonomgeving, ideaal voor een gezin, of als kangoeroewoning,  die ongetwijfeld een comfortabele combinatie wonen-werken biedt!

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN DEZE WONING:

- kwaliteitsmaterialen
- uitstekende ligging
- zonnepanelen (groene stroomcertificaten)
- een gezond EPC, C-label!
- alle ruimte om wonen en werken te combineren

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 570.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
610 m2
Bewoonbare oppervlakte
430 m2
Referentie
MYF8YRXQDMMO
Makelaar Code
5895072
EPC Waarde
228 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€570.000 / De Ark Vastgoed
23 Mar 2024
€815.000 / De Ark Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com