Kaart

8700 Tielt Huis Te Koop
210 m² wonen
347 m² perceel
3 slaapkamers

Deze zonnige gezinswoning van 135m² bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, op een steenworp afstand van het centrum van Tielt. Alle faciliteiten liggen binnen fietsafstand. De woning heeft 3 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een ontbijtkeuken, een koele berging, een eetkamer en een ruime woonkamer, allemaal op de begane grond. Daarnaast biedt een grote zolder van 75m² de mogelijkheid voor extra kamers.

Een zuidgerichte tuin van 52m² met terras gegroepeerd rond de loungehoek verzekert u van heerlijk genieten in de zon. Aan de voorkant van het huis is er een extra, kleine voortuin. Ook beschikt het huis over een aparte oprit met garage en ruime fietsenberging.

De woning verkeert in zeer goede staat en kan direct betrokken worden, dankzij recent uitgevoerde noodzakelijke reparaties. Er is potentieel om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren door dakisolatie (onderdak al aanwezig) en spouwmuurisolatie (5cm).

Deze woning is een geweldige thuisbasis voor een gezin met kinderen, gelegen in een wijk met veel nieuwe, jonge gezinnen. Onderhandelingen kunnen rechtstreeks met de eigenaar worden gevoerd. Bezoekdagen zijn in onderling overleg af te spreken. Mis deze buitenkans niet!

* * *

Zonnige gezinswoning van 135m² in aangename en kindvriendelijke woonwijk. Rustig gelegen op boogscheut van centrum Tielt, alle faciliteiten op fietsafstand.
3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, ontbijtkeuken, koele berging, eetkamer en ruime living: allemaal op gelijkvloers. Grote zolder (75m²) met mogelijkheid tot extra kamers.
Zuidgerichte tuin (52m²) met terras aan de zithoek. Aan de straatkant een bijkomende, kleine voortuin. Aparte oprit met garage en ruime fietsenberging.
Woning is zeer goed onderhouden en instapklaar, nodige herstellingen werden uitgevoerd. Energetische opwaardering is haalbaar door dakisolatie (onderdak aanwezig) en spouwvulling (5cm).
Mooie uitvalsbasis voor koppel met kinderen in een wijk met veel nieuwe, jonge gezinnen. Onderhandelen kan rechtstreeks met de eigenaar.
Bezoek op bezoekdagen, graag onderling af te spreken. Buitenkansje.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 310.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
347 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
0VS3CJ9M5ETR
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€310.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com