Home Te Koop Huis 8700 Tielt
Felix D'Hoopstraat 9
Kaart

Felix D'Hoopstraat 9

8700 Tielt Huis Te Koop
480 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime en charmante interbellum herenwoning, gelegen in het levendige centrum van Tielt. Hoewel ze zich midden in de stad bevindt, heeft deze woning een prachtige tuin te bieden waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Bij binnenkomst verwelkomt de grote hal u gelijk met toegang tot het kantoor en gastentoilet. De lichtkoepel in de eerste leefruimte zorgt voor een open en lichte sfeer. Vanuit hier brengt een trap u naar de mezzanine, die toegang biedt tot de eerste verdieping. Aan de achterkant van het huis vindt u nog een eetplaats nabij de ingerichte keuken. Extra opbergruimte is aanwezig in de vorm van een kleine kelder bij de keuken.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers voorzien van een wastafel, bad en douche. De riante zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer of hobbyruimte.

De woning komt ook met een inpandige garage, die plaats biedt aan twee auto's en dubbele toegangspoorten heeft aan de straat- en tuinzijde. De goed onderhouden, ruime stadstuin completeert het plaatje. Er is zelfs een kleine loods voor opslag en een akoestische ruimte voor muziekliefhebbers.

Enkele hoogtepunten van dit vastgoed zijn de centrale locatie in Tielt, de charme van de interbellum herenwoning, de inpandige garage en de weelderige tuin. Het beste van alles, er zijn geen renovaties nodig.

Mis deze unieke kans niet om een prachtige ruime woning te bezitten in een oase van rust. Geïnteresseerd? Bezoek onze Slimme Vastgoeddag op zaterdag 27 april tussen 11u en 12u30 en doe een bod vanaf de instelprijs. Vraag het verkoopdossier vrijblijvend op.

* * *

Felix D'Hoopstraat 9 - 8700 Tielt - Gelegen in het centrum van Tielt vindt u deze ruime en charmante interbellum woning.

De herenwoning is met liefde onderhouden en neemt u mee naar de jaren '30. Alhoewel de woning gelegen is in het centrum van Tielt nabij de markt, heeft deze een mooie en ruime tuin in de aanbieding.

De ruime inkomhal biedt ons directe toegang tot het bureau en gastentoilet. Door naar de eerste leefruimte, die en groot ruimtegevoel biedt door de lichtkoepel, via hieruit is een trap naar een mezzanine die toegang biedt naar het eerste verdiep. De tweede eetplaats is gelegen nabij de ingerichte keuken en eetplaats achteraan de woning. Bij de keuken is een kleine kelder voorzien die kan dienen als voorraadberging.

De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers uitgerust met lavabo, bad en douche. De woning beschikt verder over een erg ruime zolder, te bereiken met een vaste trap. De mogelijkheid is er om hier nog een extra slaapkamer of hobbyruimte te voorzien.

De woning heeft een inpandige garage met dubbele toegangspoort aan de straat- en tuinzijde. De garage biedt plaats voor 2 wagens.

Achteraan de woning ligt de goed onderhouden, ruime stadstuin.
In de tuin is nog een kleine loods aanwezig handig voor opslag van materialen en een akoestische ruimte voor muziekliefhebbers.


Enkele troeven: Centraal gelegen in Tielt Charmante herenwoning Inpandige garage Ruime en goed onderhouden tuin Geen renovatieverplichting
Dit is de kans voor wie op zoek is naar een prachtige ruime woning in een oase van rust.
Interesse? Kom dan zeker langs op onze Slimme Vastgoeddag op zaterdag 27 april tussen 11u en 12u30 en doe een bod vanaf de instelprijs.

Vraag vrijblijvend het verkoopdossier op.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1933
Bewoonbare oppervlakte
480 m2
Referentie
KQ1HV5NCDSB3
Makelaar Code
3662528
EPC Waarde
337 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240131-0003128653-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€425.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com