Home Te Koop Huis 8700 Tielt
Hondstraat 86
Kaart

Hondstraat 86

8700 Tielt Huis Te Koop
133 m² wonen
4 slaapkamers

Deze prachtige halfopen bebouwing, gelegen in een rustige wijk buiten het centrum van Tielt, is een absolute parel voor jonge gezinnen. Met zijn verzorgde tuin en naadloos gerenoveerde interieur uit de jaren '70 straalt deze woning een ongekende charme uit.

Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal je met een gastentoilet. De ruime leefruimte biedt plaats voor een zit- en eethoek. Dankzij de grote raampartijen geniet je van een mooi zicht op de tuin. Ook de open en ingerichte keuken, die aansluit op de leefruimte, is voorzien van groot raam met uitzicht op de tuin. Deze keuken geeft verder toegang tot een praktische wasplaats en een ruime droge kelder.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal je naar vier slaapkamers en een badkamer. Deze is uitgerust met een lavabo, bad en douche. De zolder van de woning, die recentelijk volledig is geïsoleerd, biedt nog meer ruimte.

De omheinde tuin achteraan de woning is zeer goed onderhouden en heeft een ruim tuinhuis. Het huis zelf is netjes onderhouden, en volledig instapklaar.

Deze woning biedt tal van voordelen: rustige maar toch centrale locatie, perfect onderhouden, ruime tuin, voorzien van drijfkracht en zonnepanelen en geen renovatieverplichting. Dit is het ideale huis voor jonge koppels of gezinnen die op zoek zijn naar groei.

Ben jij op zoek naar een instapklare gezinswoning? Bezoek ons dan zeker tijdens onze Slimme Vastgoeddag op zaterdag 27 april tussen 13u en 14u en doe een bod.

* * *

Hondstraat 86 - 8700 Tielt - Gelegen in een rustige wijk net buiten het centrum van Tielt vindt u deze goed onderhouden half-open bebouwing met mooie tuin.

Een totaal gerenoveerde jaren '70 woning die het brengt tot de gezellige woning die het nu is. Een ideale woning voor jonge gezinnen.

Binnenkomst in de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte biedt plaats voor zit- & eethoek met grote raampartijen die zicht geven op de tuin. Aansluitend is de open ingerichte keuken met eettafel. met grote raampartij naar de tuin en aansluitend de open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de wasplaats en een ruime droge kelder.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot 4 slaapkamers en badkamer uitgerust met lavabo, bad en douche. De woning beschikt over een ruime zolder die recent volledige werd geïsoleerd.

Achteraan vinden we de goed onderhouden tuin. De tuin is volledig afgesloten en voorzien van een ruim tuinhuis.

De woning is netjes onderhouden en instapklaar. Een ideale thuis voor jonge koppels of gezinnen die op zoek zijn naar uitbreiding.


Enkele troeven: Rustig en toch centraal gelegen Instapklaar Perfect onderhouden woning Ruime en goed onderhouden tuin Drijfkracht Zonnepanelen Geen renovatieverplichting
Bent u op zoek naar een instapklare gezinswoning?
Kom dan zeker langs tijdens onze Slimme Vastgoeddag op zaterdag 27 april tussen 14u tot 15u en doe een bod.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Bewoonbare oppervlakte
133 m2
Referentie
UU23UTL40SZ7
Makelaar Code
3706364
EPC Waarde
337 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240408-0003205452-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€345.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com