Home Te Koop Huis 3300 Tienen
Kerkomstraat 29
Kaart

Kerkomstraat 29

3300 Tienen Huis Te Koop
143 m² wonen
660 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante gelijkvloerse woning, gelegen in een vredige omgeving omgeven door prachtige fruitbomen. Deze open bebouwing is gesitueerd op een ruim perceel van 12a59ca en biedt een oase van rust en privacy, ideaal voor wie op zoek is naar een serene woonomgeving.

Het hart van de woning wordt gevormd door een royale woon- en eetkamer die uitkijkt op de tuin. Daarnaast is er een uitgestrekte keuken met een extra zithoek. Ook zijn er twee slaapkamers, een bureau, een zolder en een kelder aanwezig in dit huis. Een aparte garage van 63m² biedt volop ruimte voor opslag of kan worden omgetoverd tot een hobbyruimte.

Ondanks de idyllische ligging biedt de woning ook het gemak van nabijheid tot de stad Tienen. Zo vind je een Delhaize supermarkt op slechts 250 meter afstand voor al je dagelijkse boodschappen en ligt een bushalte op 300 meter die zorgt voor een goed bereikbaar openbaar vervoer. Het treinstation van Tienen is makkelijk bereikbaar op 4000 meter afstand. Voor wie met de auto reist, bevindt de oprit naar de autostrade E zich op een afstand van 5000 meter, wat pendelen vergemakkelijkt.

Beleef de rust en geniet van het comfort van deze prachtige woning, terwijl je profiteert van de voordelen van een gunstige ligging nabij alle nodige voorzieningen. Neem voor meer informatie of het regelen van een bezichtiging contact met ons op via 016821778. Wij helpen je graag verder!

* * *

Kerkomstraat 29 - 3300 Tienen - Welkom thuis in deze charmante gelijkvloerse woning, gelegen in een rustige omgeving naast prachtige fruitbomen. De open bebouwing op een perceel van 12a59ca biedt een oase van rust en privacy, perfect voor wie op zoek is naar een vredige leefomgeving.
Binnenin nodigt een ruime woon- en eetkamer uit met een zicht op de tuin.
De woning beschikt over een ruime keuken met een extra zitruimte.
Verder zijn 2 slaapkamers, een bureau, een zolder en een kelder, evenals een aparte garage van 63m², ideaal voor het opbergen van spullen of het creëren van een hobbyruimte.
Hoewel deze woning een toevluchtsoord biedt van de drukte, ligt ze toch op een korte afstand van Tienen, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Op slechts 250 meter afstand vindt u een Delhaize supermarkt voor al uw dagelijkse benodigdheden, terwijl de bushalte op 300 meter afstand ligt voor gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het treinstation van Tienen bevindt zich op slechts 4000 meter afstand, en voor pendelaars is de oprit naar de autostrade E op 5000 meter afstand, waardoor reizen moeiteloos verloopt.
Dompel uzelf onder in de rust en het comfort van deze prachtige woning, terwijl u tegelijkertijd geniet van de voordelen van een gunstige ligging nabij alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen op 016821778 en wij helpen u graag verder!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
660 m2
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
F1AG7AGFCL3U
Makelaar Code
325-4644450
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€349.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com