Home Te Koop Huis 3300 Tienen
Gallicstraat 73
Kaart

Gallicstraat 73

3300 Tienen Huis Te Koop
770 m² perceel
2 slaapkamers

Dit is een unieke kans om je intrek te nemen in een charmante, volledig gerenoveerde woning uit de jaren '50, gelegen op een royaal perceel van bijna 8 are in Bost. De woning, die sinds 2011 grondig is vernieuwd, ligt ideaal dichtbij het centrum en de autostrade Tienen en biedt een comfortabele woonervaring.

Het gelijkvloers (78,5m²) is uitgerust met een ruime zithoek en eetplaats, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. Daarnaast is er een volledig uitgeruste open keuken met alle moderne gemakken. De veranda en extra bureauruimte zorgen voor flexibele leefruimte die aan verschillende behoeften kan voldoen. Ook is er een ruime kelderberging voor opslagmogelijkheden.

Een vrijstaande garage van 21m² is ook inbegrepen. Op de bovenverdieping (61,5m²) vind je 2 comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. De zolder biedt de mogelijkheid tot extra kamers.

De prachtige tuin is een oase van rust en groen waar je heerlijk kunt ontspannen.

Ben je geïnteresseerd en wil je als eerste deze droomwoning ontdekken? Neem dan contact op via jan.berge@living-stone.be of bel naar 0470/980210.

* * *

Gallicstraat 73 - 3300 Tienen - Prachtige kans om in te stappen in deze woning op een royaal perceel van bijna 8 are, gelegen in Bost. Deze charmante woning uit de jaren 50 onderging een grondige renovatie vanaf 2011, waardoor het nu een comfortabele thuis biedt, ideaal gelegen nabij het centrum en de oprit van de autostrade Tienen.
Op het gelijkvloers (78,5m²) vind je een ruime zithoek en eetplaats, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden, en een volledig geïnstalleerde open keuken, voorzien van alle moderne gemakken. Verder op het gelijkvloers is er een veranda en extra bureauruimte, waardoor het een flexibele leefruimte is die aan verschillende behoeften kan voldoen. Een ruime kelderberging voor handige opslagmogelijkheden.
De woning beschikt ook over een vrijstaande garage van 21m².
Op de bovenverdieping (61,5m²) bevinden zich 2 comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. De zolder kan worden omgebouwd tot extra kamers.
Buiten is er een prachtige tuin, waar je kan genieten van rustige momenten te midden van groen en natuur.

Heb je interesse en wil jij als eerste de kans grijpen om jouw droomwoning te ontdekken?
jan.berge@living-stone.be   GSM : 0470/980210

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
770 m2
Referentie
YVFHK6V7NR3C
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€369.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com