Home Huis 3300 Tienen
Ketelmakersstraat 20
Kaart

Ketelmakersstraat 20

3300 Tienen Huis
140 m² wonen
80 m² perceel
3 slaapkamers
€249.000

Ontdek deze volledig gerenoveerde woning op een toplocatie, vlakbij het centrum, winkels en het station van Tienen. Bovendien bevindt de oprit van E40 zich op een steenworp afstand voor snelle toegang tot de rest van het land. De woning is zowel via de voor- (Ketelmakersstraat) als achterzijde (Raymaekersvest) toegankelijk en biedt aan de achterzijde twee prachtige terrassen voor ontspanning in de buitenlucht.

Bij binnenkomst aan de voorkant van het huis ontdekt u de technische ruimte met een nieuwe, energiezuinige condensatieketel op gas en een ruime, lichte badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, dubbel lavabomeubel, toilet, wasmachine en droogkast. Voor extra comfort is er ook een handdoekradiator geïnstalleerd.

Aan de achterzijde bevindt zich de gezellige woonkamer met een prachtige open keuken, compleet met afwasmachine, microgolfoven, oven, keramisch vuur en een stijlvol afgewerkt natuurstenen werkblad. De achterdeur biedt toegang tot de kelder, welke beschikt over een wasbak en waterverzachter, en tot het privé terras dat wordt omringd door buxusplanten. Een elektrische zonneluifel is ook aanwezig om te genieten van warme zomerdagen.

De bovenverdieping herbergt twee grote slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een ander mooi terras. Daarnaast is er een extra toilet aanwezig op de tussenverdieping. De tweede verdieping bevat een zeer ruime, afgewerkte slaapkamer of hobbyruimte.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning voor optimaal comfort tijdens warme zomers. De ramen van de woonkamer, badkamer en de voorste slaapkamer hebben raamverduistering geïnstalleerd door een professioneel bedrijf om privacy te waarborgen. Bovendien heeft de badkamer en woonkamer elektrische rolluiken geïnstalleerd.

De woning heeft vele voordelen: van zijn centrale ligging in Tienen, energielabel C, conforme elektriciteit, drie slaapkamers, nieuwe condensatieketel op gas, nieuw dak en nieuwe PVC-ramen tot twee terrassen (waarvan één met een elektrische zonneluifel), waterverzachter en het feit dat er geen renovatie nodig is. Ontdek zelf deze instapklare woning en wat het te bieden heeft!

* * *

Ketelmakersstraat 20 - 3300 Tienen - Volledig gerenoveerde woning op topligging, vlakbij centrum, winkels en station. Op een boogscheut van oprit E40.
De woning kan zowel langs de voorkant (Ketelmakersstraat) als langs de achterkant (Raymaekersvest) betreden worden en beschikt aan de achterzijde over 2 mooie terrassen (1 op het gelijkvloers en 1 op de 1ste verdieping).

Via de inkomhal vooraan vindt u de technische ruimte met nieuwe condensatieketel op gas alsook een ruime lichtrijke badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Hier staat ook de wasmachine en droogkast en is er een handige handdoekradiator.

Aan de achterzijde bevindt zich de gezellige living met prachtige open keuken voorzien van afwasmachine, microgolfoven, oven, keramisch vuur en afgewerkt met natuurstenen blad.

Via de achterinkom is er toegang naar de kelder (met wasbak, verwarming en waterverzachter) en naar het cocoon terras dat privacy biedt door buxusplanten. Ook elektrische zonneluifel aanwezig.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde geeft uit op een mooi terras.

Op de tussenverdieping is er een toilet met klein ingebouwd wasbakje.

Op de 2de verdieping is er een heel ruime afgewerkte slaapkamer of hobbyruimte.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

Op de ramen van de living, de badkamer en de voorste slaapkamer is er raamverduistering gekleefd door een professionele firma om inkijk te vermijden.

Badkamer en living zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Voordelen van deze instapklare woning zijn
Topligging centrum Tienen
EPC C
Elektriciteit conform
3 slaapkamers
Airco op de slaapkamers
Nieuwe condensatieketel op gas
Nieuw dak
Nieuwe PVC-ramen met draai-kip
Elektrische rolluiken
Waterverzachter
2 terrassen (1 met elektrische zonneluifel)

P-score D
G-score D
Geen renovatieplicht

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
WW-TSGR7KXNC
Makelaar Code
volledig-gerenoveerde-woning-3
EPC Waarde
210 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€249.000 / JR Consulting
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com