Home Te Koop Huis 3300 Tienen
Diestsesteenweg 427
Kaart

Diestsesteenweg 427

3300 Tienen Huis Te Koop
300 m² wonen
1066 m² perceel

Ontdek deze prachtig gerenoveerde villa, afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. Gelegen op een perceel van 10a 66ca, biedt deze woning een ruime en lichte woonkamer dankzij de grote raampartijen, gecombineerd met een open keuken. Daarnaast vind je op het gelijkvloers een inkomhal, apart toilet en wasplaats.

Wanneer je de trap naar de eerste verdieping neemt, ontdek je 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met een eigen dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er ook een tweede toilet en een extra dressing met ingebouwde kasten.

In de kelder is er niet alleen een garage, maar ook een royale vierde slaapkamer met eigen dressing en badkamer. Bovendien is de woning uitgerust met 32 zonnepanelen met een totaalvermogen van 8000 wp.

De buitenruimte is minstens even indrukwekkend met een prachtig aangelegde tuin, een ruim terras, een aparte zithoek, een grasveld en een royale jacuzzi. Vanaf het terras kan je genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende velden en alvast wegdromen van de komende zomer.

* * *

Diestsesteenweg 427 - 3300 Tienen - Deze prachtig gerenoveerde villa afgewerkt met hoogwaardige materialen, gelegen op een perceel van 10a 66ca biedt op het gelijkvloers een inkomhal, een afzonderlijk toilet, een wasplaats, en een open keuken die uitmondt in een ruime woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht.
Op de eerste verdieping omvat de woning een nachthal, 3 slaapkamers waarvan de master een eigen dressing heeft, een badkamer met een ligbad, douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een dressing met ingebouwde kasten.
De kelder herbergt een garage, evenals een royale, volledig ingerichte vierde slaapkamer met eigen dressing en badkamer. De woning beschikt over 32 zonnepanelen met een totaalvermogen van 8000 wp.
De woning heeft een schitterend aangelegde tuin met een ruim terras, een aparte zithoek, een grasveld en een royale jacuzzi. Vanaf het aangename terras kun je nu al dromen van de aankomende zomer, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de omliggende velden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 630.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.157
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1066 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
H6QYOV61TCUU
EPC Waarde
162 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231121-0002315995-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€630.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com