Kaart

6680 Tillet Huis Te Koop
1890 m² perceel

Ben je op zoek naar een unieke locatie om jouw droomhuis te bouwen? Welkom in Tillet, waar je elke dag geniet van een adembenemend uitzicht op het uitgestrekte platteland. Hier lijkt de tijd stil te staan, terwijl rust en stilte de boventoon voeren. De velden zijn een levend schilderij dat elke dag verandert, met paarden die in de verte grazen. Klaar voor een terugkeer naar de basis en een unieke zintuiglijke ervaring?

Dit verhoogde perceel maakt deel uit van een verkaveling (lot 4) en biedt een panoramisch uitzicht. Een deel van de grond wordt gekenmerkt als een woongebied met landelijk karakter en een deel fungeert als een agrarisch gebied, dat momenteel bebost is. Het terrein is reeds voorzien van water en elektriciteit.

Het perceel is geschikt voor de bouw van een privé woning, eengezinswoning en eventueel ook voor ambachtelijke activiteiten, vrije beroepen of een kleinhandel. Dit hangt uiteraard af van de stedenbouwkundige voorschriften van de verkaveling. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om extra aangrenzend terrein te verkrijgen aan de achterzijde van de zone.

* * *

Voici un terrain qui vous offrira votre carte postale journalière sur la campagne et ses champs à perte de vue. Ici le temps s'est arrêté, le calme prend place afin de profiter de chaque instant. En saison, les chevaux au loin participent à cette toile incroyable qui se réinvente chaque jour. Prêt pour un retour aux sources ? Un éveil des sens unique ? Direction Tillet ! C'est ici que TOUT commence !...
Terrain surélevé avec vue faisant partie d'un lotissement (lot 4)
Partie en zone d'habitat à caractère rural et partie en zone agricole (actuellement boisée)
Equipé en eau et électricité
Convient pour construction d'habitation privée, unifamiliale et éventuellement activité artisanale, libérale ou petit commerce (voir prescriptions urbanistiques du lotissement)
Possibilité d'obtenir du terrain supplémentaire adjacent en arrière zone

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 76.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1890 m2
Referentie
Y0OGUMBA05MK
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€76.000 / Ardenne Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com