Home Te Koop Huis 3700 Tongeren
Sint-Laurensstraat 12
Kaart

Sint-Laurensstraat 12

3700 Tongeren Huis Te Koop
165 m² wonen
924 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een niet alledaagse woning met een modern en eigentijds karakter? Deze zuidwest georiënteerde woning baadt in natuurlijk licht, dankzij de maximale lichtinval in alle kamers. Het perceel is royaal met 9a 24ca, volledig omheind en afgesloten met een automatisch bediend hekwerk. Voor uw voertuigen is er voldoende ruimte met een dubbele carport achter het huis en een garage met automatische poort in de kelder.

Binnen wordt u verwelkomd in de inkomhal die toegang geeft tot de woonruimtes. Een gastentoilet bevindt zich ook op dit niveau, evenals de doorgang naar de kelder. De ruime woonkamer heeft een open plafond, wat zorgt voor een luchtige en open sfeer. Een houtkachel zorgt voor extra gezelligheid tijdens koudere dagen. Een trap leidt naar de bovenverdieping en open nachthal.

De volledig ingerichte leefkeuken heeft voldoende ruimte voor een eethoek. Een polyvalente kamer kan functioneren als een kantoor, werkkamer of hal naar nog meer woonruimte. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden: een knusse tv-kamer, een kantoor, een ontspanningsruimte, enz. Er is zelfs toegang tot een mooi terras via een schuifraam.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De masterbedroom is zeer ruim en uitgerust met sanitaire voorzieningen, waaronder een wastafel en douche. De tweede slaapkamer fungeert als doorgangsruimte naar de derde slaapkamer.

De woning is volledig onderkelderd en biedt voldoende opslag- en hobbyruimte, plus een inpandige garage met een automatische poort.

Voor gezinnen met kinderen is deze locatie ideaal. De basisschool ligt op loopafstand in dezelfde straat. Oudere kinderen kunnen gemakkelijk de bus nemen naar Tongeren of Hasselt. Als extra beveiligingsmaatregel is het huis voorzien van een alarm.

Interesse? Plan snel uw bezichtiging door te bellen naar 012 23 00 23 of stuur een mail naar roland@immo-leroi.be. Het indelingsplan kan worden gedownload via onze website.

* * *

Sint-Laurensstraat 12 - 3700 Tongeren - Deze niet alledaagse woning heeft een modern en eigentijds karakter. De woning is zuidwest georiënteerd, waardoor je in alle kamers optimaal geniet van maximale lichtinval.
Het perceel heeft een mooie oppervlakte van 9a 24ca en is volledig omheind en afgesloten met een automatisch bediend hekwerk.
Achter de woning is een dubbele carport en in de kelder een garage met automatische poort.

Indeling woning:
x inkomhal met toegang naar de woonruimten;
x gastentoilet;
x doorgang naar de kelder;
x een mooie ruime woonkamer, open tot aan het dak; een houthaard voor extra gezelligheid in koudere dagen, een trap naar de verdieping en open nachthal;
x de leefkeuken is ingericht en heeft ontbijtruimte;
x via een polyvalente kamer, die kan dienen als bureeltje, werkruimte of sas bereik je
x extra woonruimte met vele mogelijkheden: hier richt je een fijne tv kamer in, een bureel, een mooie relaxhoek of andere; er is een trap naar de verdieping voorzien indien nodig;
x aan deze woonruimte is een mooie terrasje, bereikbaar via een schuifraam.

Verdieping:
x slaapkamer 1 voorzijde woning;
x badkamer met bad, lavabo en toilet;
x slaapkamer 2 is een doorgangkamer naar kamer 3;
x slaapkamer 3, masterbedroom, zeer ruim en voorzien van sanitair (wastafel en douche), het is via deze kamer dat je mogelijk kan gebruik maken van de trap.

Kelder:
De woning is volledig onderkelderd. Er zijn verschillende berg- en hobbyruimten en een inpandige garage met een automatische poort.

De ligging is rustig en extra tof voor bewoners met kleine kids, zij kunnen in de eigen straat naar de basisschool; grotere kids nemen makkelijk de bus naar Tongeren of Hasselt.

Extra: de woning is voorzien van een huisalarm.

Het indelingsplan kunt u downloaden via onze website.

INTERESSE? Plan dan snel een bezoek door te bellen naar 012 23 00 23 of mail je vragen aan roland@immo-leroi.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
924 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
UXMODUKIXCND
Makelaar Code
24K0110
EPC Waarde
607 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€275.000 / Immo Leroi
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com