Kaart

3700 Tongeren Huis Te Koop
1.811 m² perceel

Gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Tongeren en diverse grote winkels, vind je deze ruime woning aan de Bilzersteenweg 374. Via een elektrische poort heb je toegang tot de woning, die je betreedt via een inkomhal met marmeren vloer en trap.

De lichte woonkamer, voorzien van een Belgische eikenhouten parketvloer en een open haard van Belgisch rood marmer, vormt het hart van het huis. De woonkamer wordt verlengd door twee veranda's. De kleinste is gezellig ingericht met een eettafel en zetel, waar je kunt genieten van het uitzicht op de uitgestrekte tuin. De grotere veranda, voorzien van airco, wordt momenteel gebruikt als werkruimte en biedt uitzicht op de omliggende natuur.

Aan de andere kant van de woonkamer vind je de keuken, ook weer met een prachtig uitzicht op de tuin. De woning heeft daarnaast een aparte wasplaats, een kantoor en een garage van maar liefst 85 m2 met twee automatische garagepoorten.

De eerste verdieping van de woning herbergt drie slaapkamers en een badkamer met pelletkachel, dubbele wastafel en een gecombineerde douche en bad. Een van de slaapkamers heeft een industriële look, gecreëerd door een bekende muurschilder.

De zolderruimte kan naar wens omgebouwd worden tot extra slaapkamers en er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap. De kelder is opgedeeld in drie separate ruimtes en bevat de cv-installatie.

Het perceel van 18a 11ca is volledig omheind. De woning heeft een alarmsysteem, twee videofoons en is in perfecte staat. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en meranti houten kozijnen met rolluiken.

Benieuwd naar deze instapklare gezinswoning in Tongeren? Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be.

* * *

Deze woning vinden we terug aan de Bilzersteenweg 374 in Tongeren. Grote winkels en het centrum van Tongeren zijn bereikbaar op slechts 5 minuten rijden.

Aan de inrit is een elektrische poort aanwezig. De woning betreden we via de inkomhal, bekleed met een marmer vloer en marmer trap, met aan de linkerkant toegang tot de lichtrijke woonkamer met een Belgische eikenhouten parketvloer en een Belgische rode marmer open haard. In het verlengde van de woonkamer bevinden zich twee veranda’s, de kleinste is ingericht met een tafel om te eten en een zetel om van het uitzicht op de imposante tuin te genieten. Dan hebben we een riante veranda met airco die momenteel als werkruimte ingericht is, met uitzicht op een mooi stukje natuur. Aan de ander kant van de woonkamer bevindt zich de keuken die ook uitzicht heeft op de tuin. Ook is er een aparte wasplaats en een bureau. De inpandige garage van 85 m2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over twee automatische garagepoorten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met pelletkachel en die ook voorzien is van een dubbele lavabo en een bad-douche combinatie. Een van de slaapkamers werd door een befaamde muurschilder aangepakt om deze een industriële look te geven. 

De zolderruimte kan ingericht worden tot extra slaapkamers. Er is hier ook de mogelijkheid om een vaste trap te zetten. De kelderverdieping is ingedeeld in drie kelderruimtes waar ook de cv-installatie geïnstalleerd is.

De woning beschikt over een alarminstallatie en twee videofoons.
Het perceel heeft een totale oppervlakte van 18a 11ca en is volledig omheind.

De woning verkeert in een perfecte staat van onderhoud, de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing in meranti houten kozijnen met rolluiken. Het geheel is bovendien instapklaar.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag. 

Bent u op zoek naar een zeer mooie gezinswoning in Tongeren? Kom deze woning dan zeker een bezoek brengen! Neem voor meer informatie of een bezoek ter plaatse vrijblijvend contact op met ons kantoor via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1.811 m2
Referentie
-OTEPXWMU5FC
EPC Waarde
392 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€425.000 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com