Home Te Koop Huis 3700 Tongeren
Maastrichterstraat 47
Kaart

Maastrichterstraat 47

3700 Tongeren Huis Te Koop
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Maastrichterstraat 47 - 3700 Tongeren - CITOYEN


JE TRENDY THUIS IN HARTJE TONGEREN
Slenter door de historische straten van Tongeren en laat in de Maastrichterstraat je oog vallen op de nieuwe stadsresidentie Citoyen. De moderne architectuur ademt hedendaags comfort uit, zonder afbreuk te doen aan de omgeving. Je bevindt je te midden van mooie winkels, met een bakker en horecazaken vlakbij.


BEN APPARTEMENTEN


Alle appartementen voldoen aan de strenge eisen van de BEN standaarden met een E-peil van slechts 30. Ditgarandeert je een aangenaam binnenklimaat en energie- efficiëntie. Woonkwaliteit staat centraal in elk aspect van Citoyen. Ook financieel is dit mooi meegenomen, want je geniet gedurende 5 jaar van een korting van 50% op de betaling van je kadastraal inkomen.


HEDENDAAGS COMFORT IN DE HISTORISCHE KERN


Residentie Citoyen zal je ongetwijfeld verrassen met haar hedendaagse inrichting. Drie verouderde panden maken plaats voor tien ruime appartementen met terrassen gericht op het zuidoosten en zicht op een binnentuin.
Architectenbureau DFM Architecten interpreteerde de historische omgeving op een vernieuwende manier door grote, smalle ramen in de voorgevel te plaatsen en een moderne, lichte dakkapel als accent toe te voegen. De insprong van de gevel leidt je naar de winkelruimte links, de appartementen rechts en een handige fietsenstalling. Geen vervelende drempels, wél een lift!


CULTUUR


Toeristische toppers, zoals het Gallo-Romeins Museum, de antiekmarkt en het standbeeld van Ambiorix, staan om de hoek. Scholen en het station bevinden zich op wandelafstand. Toe aan een beetje verpozing? Je staat zo in sport- en stadspark De Motten. In en rond Citoyen vind je werkelijk alles wat het leven mooi en aangenaam maakt!


KOPEN AAN 6% BTW


Doordat het project drie oude woningen vervangt, komt het in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% op de constructiewaarde. Voldoe je als koper aan de wettelijke voorwaarden? Wil je weten of je kan genieten van dit interessant voordeel? We zoeken het graag voor je uit.


Voor meer info BEL 012 744 844 of MAIL info@goed-gevonden.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
6AWYV6USARQH
Makelaar Code
4357305
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com