Kaart

Vlasmarkt

3700 Tongeren Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Vlasmarkt - 3700 Tongeren - RESIDENTIE VLASGAARD - het summum van comfort, ligging en afwerking.

Een nieuw pareltje op de Vlasmarkt in Tongeren.

Daar waar tot voor kort 2 handelspanden, een doorrit en een garage lagen, wordt nu plaats gemaakt voor een wooncomplex met 17 appartementen.

De ligging is top ! In de schaduw van het stadhuis met zicht op de Grote Markt waar het standbeeld van Ambiorix waakt. Enkele meters verder ligt het bruisende centrum met leuke winkels, terrasjes, markten en evenementen.

Modern, maar toch in harmonie met de omgeving, dat was de uitdaging voor de bouwheer en de architecten van Residentie Vlasgaard. In nauw overleg met de stedenbouwkundige dienst is gekozen voor een gevelarchitectuur die hierbij perfect aansluit. Het resultaat is een hedendaags, fris en luchtig project met kwaliteit als sleutelwoord. Kortom: moeilijk te overtreffen.

Gezien de beperkte bouwruimte op de markt zal het waarschijnlijk nog jaren duren vooraleer er zich weer zo’n gelegenheid voordoet.

Ondergrondse parking met autolift

De doorrit naar de achterliggende privéparking van residentie Tecorum wordt behouden en geïntegreerd in de gevel. Links in de voorgevel van residentie Vlasgaard bereikt u de ondergrondse parking via een autolift. Deze heeft 22 standplaatsen, zeker voldoende.

Ruim terras

Alle appartementen zijn voorzien van een ruim terras aan de voor- of aan de achtergevel. De meeste terrassen zijn zuid - zuidwest georiënteerd. Zo geniet u optimaal van het dag- en zonlicht.

Contact met buiten

Door het gebruik van grote raampartijen in de leefruimtes en de keuken, staan deze in maximaal contact met zowel het eigen terras als de omgeving. Dit zorgt voor een aangename, ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw woonst.

Twee afzonderlijke toegangen

Er is toegang tot de appartementen via de inkomsas aan de voorgevel links en via de inkomsas in de doorrit rechts. De toegang tot de ondergrondse parkeerplaatsen gebeurt via de autolift aan de linkerzijde.

Contacteer ons voor meer info BEL 012 744 844 of MAIL info@goed-gevonden.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
JR-0ZUF2S2SA
Makelaar Code
4114708
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com