Home Te Koop Huis 8820 Torhout
Breestraat 7



immo Kaart

Breestraat 7, 8820 Torhout

Huis Te Koop in Torhout
625 m² wonen
3350 m² perceel
6 slaapkamers

Breestraat 7 - 8820 Torhout - Unieke villa, met zijn tijdloze architectuur naar de hand van architect René Meulemeester, ingeplant in de groene omgeving van Torhout. Rustig gelegen met uitstekende bereikbaarheid en ontsluiting naar centrum Torhout en de snelweg,

Deze sublieme villa, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst ca. 625m², werd ingeplant op een ruim perceel van 3.350,- m².
De eigendom biedt geweldig veel mogelijkheden, zowel privaat als in combinatie met een vrij beroep of professionele activiteit.

We treden deze villa binnen via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De inkom biedt vervolgens toegang tot de riante leefruimte met open haard, hoge plafonds en een extra verhoogd plateau. De grote raampartijen verlenen niet alleen veel lichtinval, maar bieden ook rechtstreeks toegang tot de diverse terrassen en de prachtige tuin. Palend aan de leefruimte bereiken we de keuken + een extra bijkeuken/wasplaats.
De slaapvertrekken bestaan vervolgens uit 1 masterbedroom (met dressing en eigen badkamer met bad, douche en dubbele wastafel), 3 slaapkamers en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet. Naast deze vier slaapkamers, is het tevens mogelijk om extra slaapkamers/badkamers/polyvalente ruimtes te creëren.

Vooraan de villa bevindt zich de extra vleugel (voormalige dokterspraktijk), die zowel toegankelijk is via een aparte inkom of via de villa zelf. In deze extra vleugel treffen we een ruime inkomhal, vestiaire, apart toilet en 3 aparte polyvalente ruimtes aan.
Verder is de villa voorzien van een dubbele garage, 4-6 parkeerplaatsen en een kelder.

Mis deze kans niet om uw droom te realiseren. Indien u meer info wenst of u wil deze parel vrijblijvend bezoeken, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 630.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
3350 m2
Bewoonbare oppervlakte
625 m2
Referentie
JP3DJACDXGJ6
Makelaar Code
4969
EPC Waarde
891 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Jan 2024
€630.000 / Immo-Gryson
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com