Home Huis 8820 Torhout
Landstraat 21
Kaart

Landstraat 21

8820 Torhout Huis
215 m² wonen
698 m² perceel
3 slaapkamers
€329.000

Gelegen in de levendige wijk Don Bosco in het schilderachtig Torhout, op een steenworp afstand van het centrum en diverse belangrijke wegen, bevindt zich deze ruime en lichtovergoten gezinswoning. Deze woning, met een oppervlakte van ongeveer 700 vierkante meter en drie slaapkamers, is smaakvol ingericht en klaar om in te trekken.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot de lichte en gemoedelijke woonkamer, voorzien van een gezellige zithoek met gashaard en een aparte eethoek. Aan de woonkamer grenst een prachtige uitbouw/veranda waar u heerlijk kunt ontspannen. Bovendien is er een volledig ingerichte keuken die beschikt over een kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasser, twee koelkasten en ingebouwde kasten. Op de begane grond bevinden zich verder een apart toilet, een badkamer (met douche, wastafel en ligbad), een handige berging/wasruimte, een multifunctionele ruimte en een inpandige garage waar ruimte is voor minimaal twee auto's.

Een trap in de hal leidt naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en een apart toilet te vinden. Via een vlizotrap is er toegang tot de goed geïsoleerde zolder.

Bovendien beschikt deze woning over een schitterend aangelegde tuin met terras en buitenruimte, voorzien van een overkapping en een ruim tuinhuis van 25 vierkante meter. Vanaf deze woning heeft u een adembenemend landelijk uitzicht op de omliggende velden.

Kortom, deze unieke woning is zeker een bezichtiging waard! Elke bieding boven de startprijs zal aan de eigenaren worden voorgelegd. Zij kunnen besluiten om al dan niet op het bod in te gaan.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Landstraat 21 - 8820 Torhout - STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een uiterst gunstige ligging te Torhout, in de bruisende wijk Don Bosco, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, resideert deze ruime en lichtrijke gezinswoning. Het betreft een ruime woning met 3 slaapkamers, ingeplant op een mooi perceel van ca. 700 m². Deze eigendom werd uiterst smaakvol afgewerkt en is instapklaar!

Een korte rondleiding: We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek met gashaard + een eethoek. Aansluitend aan de leefruimte, bevindt zich een prachtige uitbouw/veranda, waar het aangenaam vertoeven is. Naast de woonkamer, bevindt zich vervolgens de volledig ingerichte keuken, voorzien van een kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwas, 2x koelkast + ingemaakte kasten. Tot slot bevindt zich op het gelijkvloers een apart toilet, een ingerichte badkamer (met afzuigsysteem) (douche, lavabomeubel en ligbad), alsook een praktische bergruimte/wasplaats, een polyvalente ruime (bureel/…) én een inpandige garage (plaats voor minstens 2 auto’s).

Via de trappenhal in de inkom, begeven we ons naar het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een apart toilet. Er is tevens toegang tot de geïsoleerde zolder, via een valtrap.

Deze eigendom beschikt eveneens over een prachtig aangelegde tuin met terras en mooie buitenruimte mét overkapping én ruim tuinhuis van 25m² . Tot slot biedt deze eigendom de mogelijkheid tot prachtig landelijk verzicht over de omringende landerijen.

Kortom een unieke eigendom! Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
698 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
50HFK156-TLF
Makelaar Code
5067
EPC Waarde
331 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240131-0003128230-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€329.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com