Home Te Koop Huis 8820 Torhout
Steenstraat 16
Kaart

Steenstraat 16

8820 Torhout Huis Te Koop
780 m² perceel
3 slaapkamers

Deze renovatieklare woning bevindt zich op een ruim perceel van 780m² in de nabijheid van de Torhoutbaan, een verkeersader tussen Torhout en Oostende.

De woning wordt omringd door groen met een tuin aan voorkant, achterkant en een zijtuin die momenteel dienst doet als moestuin met diverse serres. Parkeerruimte is ruimschoots voorhanden dankzij de afzonderlijke garage en een oprit waarop meerdere auto's passen.

Binnenkomend in de woning via de inkomhal, krijg je onmiddellijk toegang tot diverse ruimtes. Aan de linkerzijde vind je de eetruimte met aangrenzende bergruimte, die ook toegang verschaft tot de eerste verdieping. Rechts van de inkomhal, ontvouwt zich een ruime, lichtrijke woonkamer verbonden met de keuken, compleet met zit- en eetruimte. Verder biedt deze gelijkvloerse verdieping een badkamer met douche, toilet en lavabomeubel, en de eerste slaapkamer. Beide kamers bieden uitzicht op de verzorgde tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een kleine veranda met toegang tot de buitenruimte. Extra gemak wordt geboden door het aparte gastentoilet.

Op de eerste verdieping vloeit één grote ruimte naadloos over naar de tweede en derde slaapkamer, elk voorzien van een kleine bergruimte of zolderruimte.

Voor meer informatie over deze woning, raadpleeg onze website www.vastgoedsinnaeve.be. Houd er rekening mee dat deze woning onderhevig is aan de renovatieverplichting, opgelegd door de Vlaamse overheid. Bezoek voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Steenstraat 16 - 8820 Torhout - Deze te renoveren woning is gelegen op een perceel, met een oppervlakte van 780m².
Bovendien is de woning gelegen dichtbij de Torhoutbaan, de verbindingsweg tussen Torhout en Oostende.

De woning heeft zowel een achtertuin, zijtuin als voortuin. De zijtuin wordt voornamelijk gebruikt als moestuin, waar meerdere serres aanwezig zijn.
Daarnaast is er een apart gebouwde garage aanwezig met oprit voor meerdere auto's.

De woning kent volgende indeling:
Op het gelijkvloers: binnenkomen via de inkomhal die onmiddellijk toegang biedt tot meerdere ruimtes. Links komt u in de eetruimte terecht, met aansluitend de berging. Via de eetruimte hebt u toegang tot de eerste verdieping.
Rechts van de inkomhal is de ruime, lichtrijke woonkamer met toegang tot de keuken met ruimte voor zitruimte/eetruimte, badkamer voorzien van douche, toilet en lavabomeubel en de eerste slaapkamer. Zowel de slaapkamer als woonkamer hebben zicht op de aangelegde tuin. Aansluitend aan de keuken is een kleine veranda met toegang tot het exterieur. Bovendien ... is er nog een apart gastentoilet aanwezig.

De eerste verdieping loopt in één grote ruimte door. Daar is de tweede en derde slaapkamer gelegen met elk een kleine berging/ zolderruimte.

Wenst u meer informatie over deze woning?
Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 456
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
780 m2
Referentie
I7IQIJRTTORZ
Makelaar Code
2543
EPC Certificaat
20230629-0002932122-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€199.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com