Home Te Koop Huis 8820 Torhout
Akkerwindestraat 47
Kaart

Akkerwindestraat 47

8820 Torhout Huis Te Koop
182 m² wonen
392 m² perceel
4 slaapkamers

Plan een bezoek aan onze open kijkdag op zaterdag 13 april tussen 9u30 en 17u30. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen of te mailen naar akkerwindestraat47@gmail.com. Let op, dit is geen makelaardeal!

Begin met een prijsvoorstel boven onze startprijs. Ieder bod wordt voorgelegd aan de eigenaars voor hun overweging.

Grijp uw kans en ontdek deze ruime, halfopen woning op het gewilde adres Akkerwindestraat 47 in Maria-Assumpta, ideaal gelegen nabij scholen en met gemakkelijke toegang tot de E403 snelweg en andere belangrijke verkeersroutes.

Deze instapklare woning, gesitueerd in een rustige cul-de-sac in een residentiële buurt, biedt een riant woonoppervlak van ongeveer 182 vierkante meter plus een dubbele carport.

Binnen word je begroet door een inkomhal met gastentoilet. De ruime en lichte woonruimte is te bereiken via een glazen deur. Een aangrenzend groot bureau met opslagruimte en op maat gemaakte boekenkast vormt de ideale werkplek.

Een royale bergplaats en een compleet uitgeruste keuken met terras- en tuintoegang bevinden zich eveneens op de begane grond. De tuin is volledig omheind en biedt volop privacy.

De eerste verdieping herbergt drie lichtrijke slaapkamers en een ruime badkamer uitgerust met dubbele wastafel, toilet, aparte douche en een groot hoekbad met whirlpoolsysteem.

De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, telt een vierde volledig ingerichte slaapkamer, nog een bureau en extra opbergruimte.

Dankzij de rustige ligging en de ruime slaapkamers is deze lichte woning de ideale kant-en-klare gezinswoning. Een absolute must-see!

* * *

Akkerwindestraat 47 - 8820 Torhout - mail: akkerwindestraat47@gmail.com
GEEN immo's!

Welkom in de Akkerwindestraat 47 in het felbegeerde Maria-Assumpta, vlakbij de school met vlotte bereikbaarheid van de autosnelweg E403 en de belangrijkste uitvalswegen.

Deze ruime, halfopen woning met dubbele carport heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 182m², is gelegen in een rustige, doodlopende straat in een residentiële wijk en is perfect instapklaar!

Bij het binnenkomen van de woning word je verwelkomd in de inkomhal met apart toilet. Via de glazen deur kom je in de royale, lichtrijke leefruimte, met aansluitend een groot, praktisch bureau met opbergruimte en op maat gemaakte bibliotheek, ideaal als thuiswerkruimte!

Aansluitend is er de ruime berging en volledig ingerichte keuken met toegang tot het terras en de tuin, volledig afgesloten en met voldoende privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie mooie lichtrijke slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele lavabo, toilet, aparte douche en een riant hoekbad met whirlpoolsysteem.

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met volledig ingerichte vierde slaapkamer, apart bureau en ruime opbergmogelijkheden.

De rustige ligging en de vier slaapkamers maken dit huis dé ideale instapklare gezinswoning met veel licht en ruimte, zeker een bezoekje waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 387.000
Kadastraal Inkomen
€ 624
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
392 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
HV-P28TARU9R
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230824-0002971081-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€387.000 / Particulier
27 Mar 2024
€389.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com