Home Te Koop Huis 8820 Torhout
Rijselstraat 84
Kaart

Rijselstraat 84

8820 Torhout Huis Te Koop
2 slaapkamers

Deze sfeervolle woning is ideaal gelegen op loopafstand van het station en de markt. De prijs die u ziet, is een startprijs - biedingen boven dit bedrag worden voorgelegd aan de eigenaar.

Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over aanzienlijke buitenruimte. De begane grond bestaat uit een inkomhal, woonkamer, keuken, toilet en badkamer. Boven vindt u twee slaapkamers en een geïsoleerde zolder. Buiten beschikt de woning over twee opbergruimtes en daarachter een ruime tuin.

Het pand heeft momenteel een energielabel E en zal dus conform de Vlaamse renovatieverplichting binnen vijf jaar naar energielabel D moeten worden gerenoveerd. Voor meer informatie over deze verplichting kunt u terecht op de website van de Vlaamse overheid.

De woning bevindt zich op een perceel van 324m² en is aangemerkt als bouwkundig erfgoed. Of u nu op zoek bent naar een investeringsobject of een starterswoning, deze woning biedt volop mogelijkheden!

* * *

Rijselstraat 84 - 8820 Torhout - VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK - De vermelde prijs is een STARTprijs. Elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd bij de eigenaar die al dan niet kan ingaan op dit aanbod.
Op wandelafstand van station en markt, bevindt zich deze woning met bijgebouw en diepe tuin.
Op het gelijkvloers is de woning ingericht als volgt : inkom, leefruimte, keuken, WC, badkamer, op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en tenslotte is er een geïsoleerde zolder. Achter de woning is er eerst een buitenberging en daarachter situeert zich een tweede bijgebouw. Er is ook nog een tuin.
De woning heeft een energielabel E wat betekent dat ze onderhevig is aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen en binnen de 5 jaar naar energielabel D moet gerenoveerd worden. Consulteer voor extra informatie https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. Bouwkundig erfgoed. Oppervlakte terrein 324m². Deze woning leent zich uitstekend als investeringspand of als starterswoning!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 125.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
FEPKXJ1472G1
Makelaar Code
093-3631
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€125.000 / C21 Batimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com