Home Huis 8820 Torhout
Constant Permekelaan 5
Kaart

Constant Permekelaan 5

8820 Torhout Huis
167 m² wonen
875 m² perceel
3 slaapkamers
€449.000

Kom langs op onze kijkdag op zaterdag 20 april van 10u tot 12u (op afspraak) en ontdek deze volledig gerenoveerde bungalow aan de Constant Permekelaan 5. Deze woning is gelegen in een rustige doodlopende straat op loopafstand van het centrum van Torhout. Supermarkten, winkels, scholen en restaurants zijn vlakbij!

Deze lichtrijke woning verwelkomt u met een royale inkomhal en een apart gastentoilet. De recent uitgeruste woonkamer met gascassette vloeit naadloos over in een nieuwe open keuken, uitgerust met hoogwaardige toestellen. Er zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Daarnaast biedt de woning voldoende opbergruimte in de wasplaats, garage of zolder.

Buiten kunt u genieten van een prachtige Zuid-gerichte tuin, ideaal om de hele dag van de zon te genieten. Met twee parkeerplaatsen op de oprit, een in de garage en een onder de carport, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid.

Heeft deze gezellige woning uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse!

Let op: de vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod, hoger of lager dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar die het recht heeft dit te accepteren of te weigeren.

* * *

Constant Permekelaan 5 - 8820 Torhout - Welkom in de Constant Permekelaan 5, een volledig gerenoveerde bungalow in een doodlopende woonwijk. Gelegen op wandelafstand van centrum Torhout en met in de nabije omgeving supermarkten, winkels, scholen, restaurants en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de royale inkom met een apart gastentoilet. De leefruimte is lichtrijk en recent uitgerust met een gascassette, aansluitend is er een nieuwe open keuken voorzien van hoogwaardige toestellen! Daarnaast zijn er drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Opbergruimte is voorzien in de wasplaats, garage of zolder. Er zijn twee autostaanplaatsen voorzien op de oprit, één in de garage en één onder de carport.

De buitenomgeving is het ware pareltje, met een Zuid-gerichte tuin kunt u heel de dag door genieten van de zon.

Warm geworden van deze gezellige woning? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 800
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
875 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
-LCSSKW0UJDL
Makelaar Code
TO23215
EPC Waarde
285 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240226-0003154398-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€449.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com